Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-05-10, 11:46
Το avatar του χρήστη ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ is offline
Μέλος ΔΣ Άλλων Συλλόγων

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο καλημέρα, όπως έχεις δει ότι έχω αναφέρει μέχρι σήμερα έχει και στοιχεία οπότε εάν από την πλευρά σου υπάρχουν στοιχεία ότι όντως είναι έτσι είναι, υπάρχει εδώ ο χώρος να το αναφέρεις επώνυμα. Και από κει και πέρα το βλέπουμε.
Tώρα δε μιλάμε για τα δικά μου στοιχεία αλλά για τα δικά σου και μην κάνεις την πάπια.

όσον αφορα τα στοιχεία που ζήτησες για τα μικροαντικέιμενα που ανελκύστηκαν από τα ναυάγια του Πατραικού ήτοι μια σόλα παπουτσιού από το Mars , ένα φινιστρίνι από το Marguerite και ένα φαναράκι από ένα ρυμουλκό αυτά κατ' αρχήν δεν ανελκύστηκαν από εμένα αλλά επειδή ήμουν εκεί όταν βγήκαν τα πήρα εγώ και τα έχω δωρίσει όπως σου έχω πεί εγώ σε επιφανή Πατρινό πού έχει νόμιμη συλλογή από την επανάσταση μέχρι σήμερα και την παρουσιάζει συχνά και μάλιστα θέλει να την κάνει μόνιμη.
Θεώρησα ότι αφού βγήκαν που βγήκαν και αφού η Εναλίων φυσικά και δεν θα τα κρατούσε αφού δεν έχουν καμμία αξία θα προσπαθούσα να τα αξιοποιήσω όσο μπορούσα.Αυτό το έχω δημοσιεύσει κι όλας και αντί να με ρωτάς θα μπορούσες να το βρείς δημοσιευμένο.
Αν θες τόσο πολύ τα ονόματα αυτών που πήραν τα αντικείμενα και το όνομά του συλλέκτη επικοιώνησε με pm να σου τα δώσω για το αρχείο σου ή για να τα χρησιμοποιήσεις στα δικαστήριά σου.

Θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι γιατί είναι ηλίου φαεινότερον ότι η πρεμούρα που σε έπιασε δεν είναι γιατί ξαφνικά έγινες Ρομπέν των Ναυαγίων αλλά γιατί θέλεις να κάνεις κακό στο σύλλογο.