Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συμφωνώ μαζί σου, όποιος έχει μυαλό και είναι στο χώρο και βουτάει και 3-4 φορές το χρόνο και γνωρίζει και καταλαβαίνει...
|
Χαίρομαι που έστω και σε κάτι συμφωνούμε, και να σου πω την αλήθεια, όταν θα είμαστε και σε θέση να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι κάποιος ο οποίος δεν είναι μέλος κανενός άλλου Συλλόγου, Club, φορέα και ασκεί κριτική δεν θα κρίνουμε κοντόφθαλμα με το εύκολο τρόπο του ότι μας την λέει γιατί θέλει να μας κάνει κακό.
Γνωρίζεις ότι προσωπικά δεν έχω κάτι να κερδίσω, ένα απλό μέλος είμαι όπως τα περισσότερα με κάποιες πιο έντονες ευαισθησίες.
Θα ήταν χαζό να νομίζεις ότι θέλω να κάνω κακό στον Σύλλογο που είμαι μέλος.
Αλήθεια τι έχω να κερδίσω από αυτό?
Ας την ξεπεράσουμε αυτή την νοοτροπία και ας δούμε ότι υπάρχει και μία άλλη άποψη που ενδεχομένως να είναι διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα εκφράζεται.
Και γνωρίζεις και εσύ και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου ότι πέραν του επικριτικού τις προτάσεις / προθέσεις μου σε θέματα προστασίας υποβρύχιας κληρονομιάς τις έχω καταθέσει εδώ και καιρό στον Σύλλογο μιας και δεν μου αρέσει να γκρινιάζω μόνο, αλλά να καταθέτω και προτάσεις (αν θες / θέλετε μπορώ να τις ξανακαταθέσω και εδώ).
Εκτός αν κριτήριο για το αν κάποιος πρέπει να μιλάει και το τι πρέπει να λέει θα πρέπει να είναι ο αριθμός των καταδύσεων, οι ημερομηνίες και ο τύπος και επομένως θα πρέπει η κατάδυση θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός για το τι κάνουμε και όχι το μέσο.
Τότε είμαι σε λάθος χώρο, και οφείλω να παραιτηθώ
Σε ευχαριστώ για τον διάλογο, και χαίρομαι που καταλήξαμε κάπου ακόμα και στο να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.