07-06-10, 12:20

| 

| 

Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ 

| 
			  | 

Περιοχή: Mοσχάτο, Αθήνα 

| 

| 
	| 

Απάντηση: 12.6.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς": Κατάδυση στο "EUROBULKER X" - μόνο για μέλη

Μπορούμε να μάθουμε ένα υπάρχει επιλογή σε κόστος χωρίς φιάλη / αέρια και βάρη ?

Ρωτάω γιατί εγώ βουτάω με διπλό κλείστρο 18άρα και διπλούς ρυθμιστές ( δεν έχω και άλλα ) και ο buddy μου με side mount αλουμίνια 11άρες , επίσης με δύο πρώτα στάδια .

'Oποτε βουτάμε είμαστε πλήρεις εξοπλισμού και αερίων ( nitrox 30% / mod 41m ) και δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά λόγο configuration που έχουμε επιλέξει ... 

Οπότε για να κάνουμε την βουτιά θα πρέπει , ή να καθίσουμε μια μέρα πρίν και αλλάξουμε το configuration μας , ή να νοικιάσουμε εξοπλισμό , ή να πάμε full με τα δικά μας ...

Πάντα επιλέγουμε να πηγαίνουμε με τα δικά μας όπως καταλαβαίνετε , γιατί ο εξοπλισμός θέλει ώρες για να αλλάξει και τα αέρια ήδη τα έχουμε.

Δεν είμαστε τίποτα περίεργοι , ( εκτός από τα καταδυτικά μας configuration) ούτε θα σωθούμε αν μας γίνει μια έκπτωση στην ήδη πολύ χαμηλή προσφορά .

Φυσικά και θα παρευρεθούμε όπως και να έχει , απλά το αναφέρω σαν πρόταση στα καταδυτικά , στους δύσκολους καιρούς που ζούμε , κάνοντας ποιο ελκυστικές τις τιμές τους σε βουτιά απο σκάφος . ( χωρίς φιάλη και βάρη ) 

Count us in ! ( dmanetakis & jkoukou ) 

Danke schoen ! ( α ρε πως τα πιάνω τα γερμανικά στο ratio deco ) 

|