Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-07-10, 09:30
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Μου άρεσε / Με εκνεύρισε - Ανοιχτή κριτική καταδυτικών επιχειρήσεων

Το 110 θα μπορουσε να σημαινει βουτια στην Γαυδο Νεοκλη και αυτο για δυο βουτιες στον νοτιοτερο βραχο της Ευρωπης δεν ειναι υπερβολικο (με νερα , χυμους , φρουτα και σαντουιτς στο ψυγειο) . Επισης , δεν ειναι θεμα χρηματων μονον , οπως προειπα .
Το περασμενο ΠΣΚ ειχα κανονισει να παω στην Θασο για βουτιες (και μονον βουτιες , οχι γενικο τουρισμο) . Μιλησα με ενα καταδυτικο , μου εδωσε τιμη 40ΕΥΡΩ για διπλη βουτια . ΟΚ , ειναι εξαιρετικη τιμη . Τι να το κανω ομως , που οταν ρωτησα δυο ατομα που εχουν επισκεφτει αυτο και το καταδυτικο του διπλανου χωριου , μου ειπαν για ανουσιες και αδιαφορες βουτιες ? Ας μου ελεγε και 5 ΕΥΡΩ την βουτια , θα ξεσηκωνομουν να οδηγησω ως την Κεραμωτη και μετα καραβι και μετα οδηγημα στην αλλη ακρη της Θασου (ολα αυτα τα γουσταρω πολυ) , για να δω οργωμενα λιβαδεια ποσειδωνειας και νερα χωρις ζωη , επειδη ετσι βολευει τον παροχο , που ειναι πολυ κοντα στο καταδυτικο του ? Οχι αδερφε , χιλιες φορες να μαζεψω απο 20 τετοια ΠΣΚ και να τραβηξω κατα Ινδονησια μερια ή , ακομα καλυτερα να συνεννοηθουμε 5-10 ατομα (στην Ελλαδα αυτο ειναι τρομερο επιτευγμα) και , εντελως αυτονομοι (σκαφος - συμπιεστη - πληρη εξοπλισμο - μπυρες) να παμε καπου ( αααχχχ Νοτια Κρητη ααααχχχχχ) και να τσακιστουμε στις βουτιες (και στις μπυρες) , οσο και να μας κοστισει αυτο . Το θεμα ειναι η ισορροπια κοστους με ευχαριστηση (value for money) . Αν δεν γουσταρει να καψει 7 ΕΥΡΩ πιο πολλη βενζινη , ας μου το πει να του δωσουμε απο 10 ο καθε ενας και να μας παει πιο μακρυα στα καλα (γεματα ζωη) μερη . Αλλιως να παει να βοσκει στα ξενοδοχεια , και να βγαζει λεφτακια απο τα DSD , και τα σχολεια , οπως αξιοπρεπως κανουν παρα πολλοι παροχοι .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 15-07-10 στις 09:35.
Απάντηση με παράθεση