Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #35  
Παλιά 15-07-10, 14:51
Το avatar του χρήστη dmanetakis
dmanetakis dmanetakis is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 03-10-2008
Περιοχή: Mοσχάτο, Αθήνα
Μηνύματα: 865
Απάντηση: Μου άρεσε ! - Ανοιχτή κριτική καταδυτικών επιχειρήσεων

Λόγω ότι το post έχει περισσότερα θέματα που αφορούν πράγματα που μας εκνεύρισαν σε διάφορα καταδυτικά , θα ήθελα να αλλάξουμε λίγο κλίμα και να αναφερθούμε σε πράγματα που μας αρέσουν που γίνονται από διάφορα καταδυτικά .

Θα αναφερθώ στο γέμισμα των φιαλών μας .

Εδώ και ένα χρόνο περίπου με τον buddy μου , έχουμε κάνει μια συνδρομή ( έχουμε γραφτεί μέλη ) στο Diving Store στην Αγία Μαρίνα και μέσα στα καλά ( πχ. έκπτωση σε βουτιές του καταδυτικού κλπ, κλπ ) που έχει η εγγραφή μέλους , είναι και το γέμισμα φιαλών .

Δηλαδή για όσο είναι σε ισχύ η συνδρομή σου , μπορείς να πηγαίνεις και να γεμίζεις την φιάλη σου με nitrox ή αέρα … δωρεάν !

Από όσο γνωρίζω δεν είναι και το μοναδικό καταδυτικό που κάνει κάτι τέτοιο. Μια φίλη και συνδύτρια έχει κάνει κάτι αντίστοιχο με το Βυθό , ( καταδυτικό στη Νέα Σμύρνη ), και είναι πολύ ευχαριστημένη .

Χαίρομαι για την διορατικότητα των στελεχών των συγκεκριμένων καταδυτικών γιατί κάτι τέτοιες κινήσεις προάγουν την κατάδυση .

Απάντηση με παράθεση