Απάντηση: Κι ο Καραγκιοζης Τουρκεψε
OK Δημητρη , δεν θεωρω οτι με επιπληττεις .
Εγω ομως λεγομαι Μιχαλης Αδαμτζιλογλου , το πρωτο ειναι εβρα'ι'κο (βλεπεις και οι Σερβοι εκχριστιανιστηκαν καποτε και η Σλαβα της οικογενειας της μητερας μου ειναι του Αρχαγγελου Μιχαηλ , στις 21 Νοεμβριου ) αλλα το δευτερο που μετραει ειναι Τουρκικο . Αρα αυτο με κανει Τουρκο , οποτε να τα μαζευω (παλι) και να παω απο κει που ηρθα , εκει δηλαδη που εγκατασταθηκε καποιο Ελληνικο φυλο μεταξυ 10ου και 11ου μ.Χ αιωνα στην Καππαδοκια (συγκεκριμενα στην Μουταλασκη οι δικοι μου) , ασχετα αν απο εκει εκδιωχθηκαμε (βλεπεις οσοι εμειναν , πολλες εκατονταδες χιλιαδες , τουρκεψαν για να ζησουν) .
Δημητρη ο Καραγκιοζης ειναι χαρακτηρας που ζουσε επι Οθωμανικης Αυτοκρατοριας , στην Οθωμανικη Αυτοκρατορια . Αφου αυτο τον καθιστα Τουρκο , τοτε ολοι Τουρκοι ειμαστε και αν και η οικογενεια σου ζουσε στην περιοχη τοτε , αμεσα χριζεσαι Τουρκος ειτε σου αρεσει ειτε οχι !!
Να επιμεινω εδω οτι δεν μιλω κατα των Τουρκων ουτε και κατα κανενος συνολου Εθνικου ή θρησκευτικου . Μην ανησυχεις , εζησα κι εγω την πικρα του ρατσισμου κατα εμου και της οικογενειας μου (και τις δυο πλευρες και προσφατα και απο συμπατριωτες) σε πολλες περιπτωσεις και ξερω και ποσο ποναει και ποσο λαθος ειναι (ειμαι χαζος βλεπεις , δεν πιστευω παντοτε μονον στην εκδικηση παρολο που δεν την θεωρω αμαρτημα ) . Οι εχθροι μας ειναι αλλοι και ζουν και αναμεσα μας (Ελληνες , ή Ελληνοποιημενοι ή Ελληνογεννημενοι ) μυρακια αλλων , αλλα θα μας θαψουν αν πουμε παραπανω ...