Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-10, 10:58
Το avatar του χρήστη akef
akef akef is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Σχεση Καταδυτικού κέντρου-ενοικιαστή εξοπλισμού

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Deep Rhodos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανένα καταδυτικό δέν σε απορρίπτει κατευθείαν. Συνήθως προσπαθεί να διαπιστώσει το ποιόν σου μέσω κάποιων ερωτήσεων. Επιπλέον, σε μιά κοινότητα δυτών, που τα μέλη είναι λίγα (και ειδικά εδώ στη Ρόδο) ξέρεις τί ρολο παίζει ο καθένας.
Ενδεχομένως την πρώτη φορά να σου δώσει προσπαθώντας παράλληλα να μάθει πού θα πάς ή ακόμα και να σε στείλει με κανέναν που ήδη εμπιστεύεται (να, τα παιδιά θα πάνε αύριο βουτιά..πηγαίνετε και σεις μαζί). Τώρα άμα μετά απο αυτό (η πριν) μαθευτεί κακή συμπεριφορά, μην περιμένεις να σου ξαναδώσει...κατα την γνώμη μου πάντα.
Θέτεις πολύ συχνά θέμα εμπιστοσύνης του καταδυτικού προς τον πελάτη. Σκέψου όμως και την εμπιστοσύνη του πελάτη προς το καταδυτικό. Πάω διακοπές, θέλω να κάνω μερικές καταδύσεις και "πρέπει" να σε εμπιστευθώ. Η βουτιά θα είναι καλή;;; ο εξοπλισμός θα είναι καλοσυντηρημένος;;; θα ταιριάξω με την υπόλοιπη ομάδα;;;;

Κανένας δεν αντιδικεί, απόψεις ανταλλάσουμε, άλλωτε πιο έντονα, άλλωτε πιο χαλαρά!!!!

Κυριακή πρωί και αντί για διακοπές ή στην θάλασσα, είμαι στην δουλειά!!!! τι περιμένεις?????
Απάντηση με παράθεση