Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-10-07, 13:53
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Καταδυτικά Περιοδικά

Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη με την ποιότητα των καταδυτικών(; ) περιοδικών που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.....
Ο τρόπος μου να το δείχνω είναι με το να μην τα αγοράζω ποτέ. Το greek diver επιδεικνύει διαρκώς μια προχειρότητα που δεν τη βρίσκω και πολύ ανάλογη της τιμής του. Δε βρίσκω κανένα λόγο να συντηρώ ημίμετρα από την τσέπη μου...

Τα υπόλοιπα περιοδικά δεν είναι αμιγώς καταδυτικά και δεν έχω καμιά όρεξη να τρώω στη μάπα δυταράδες με αρμαθιές χτυπημένων ψαριών, μόνο και μόνο για να διαβάσω 1-2 άρθρα που πιθανόν με ενδιαφέρουν.

Αποστασιοποιούμαι λοιπόν συνειδητότατα από τον..."ελληνικό καταδυτικό τύπο" και περιμένω εναγωνίως τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει ένα μεταφρασμένο Taucher ή ένα Scuba Diving, που θα περιλαμβάνει και τουλάχιστον 1-2 ντόπιες θεματολογίες -που όμως δεν θα προσβάλλουν το γενικότερο επίπεδο της ύλης του περιοδικού. Αμήν!

Ως τότε, τα φόρα θα με καλύπτουν ωραιότατα, αφού η αμεσότητα του διαλόγου είναι το δυνατό τους σημείο: ό,τι ποστάρεται συζητιέται, διευκρινίζεται, κρίνεται και διορθώνεται άμεσα.
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 05-10-07 στις 13:57.
Απάντηση με παράθεση