Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-07, 16:47
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Να καθαρίζει κανείς ή να μην καθαρίζει;

Πολύ ωραίος ο 10λογος Μαρία μπράβο. Να είσαι σίγουρη ότι θα τον μάθω απ' έξω (έστω θα προσπαθήσω πολύ )

Οι καθαρισμοί είναι πολύ καλή αφορμή για όλους μας να κάνουμε αυτό που πρέπει όλη την χρονιά.

Πολύ καλή αφορμή γιατί:

1) Ευαισθητοποιεί και ενημερώνει τους δύτες που καλώς ή κακώς δεν το σκέφτηκαν.
2) Μαθαίνει τους δύτες που δεν γνωρίζουν πώς γίνεται ένας καθαρισμός. (μην γελάτε, εγώ είμαι αρχάριος και δεν ήξερα, μάλλον θα τα έκανα «θάλασσα»)
3) Βλέπει ο κόσμος ότι κατάδυση δεν είναι ένα επικίνδυνο extremesport. Κοπέλες, άντρες, παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, άνθρωποι κάθε (σχεδόν) ηλικίας μπορούν να καταδυθούν, χωρίς να έχουν «αποφοιτήσει» από την ΜΥΚ
4) Αυτόνομη κατάδυση δεν είναι ψάρεμα
5) Αυτόνομη κατάδυση δεν είναι αρχαιοκαπηλία
6) Προσελκύει κόσμο στην αυτόνομη κατάδυση. Ήδη την Κυριακή αποκτήσαμε 2 νέους φίλους που αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν μαθήματα άμεσα.
7) Και στο τέλος της ημέρας τι κι αν έρθει κάποιος μόνο για τον χαβαλέ (το σήμα, το μπρελόκ την φωτο στο site), ή επειδή είναι γνήσιος λάτρης της θάλασσας; Με αναμνηστικό ή χωρίς, με μπράβο ή χωρίς, με κάμερες ή χωρίς, το θέμα είναι ότι ήρθε και ότι έκανε δουλειά! Ίσως μαζί του να μάθαμε και κάτι παραπάνω. Στο καβούρι βγήκε ένα βουνό σκουπίδια, μεταξύ των σκουπιδιών ήταν ένας μετασχηματιστής, μια μπαταρία, πολλά λάστιχα (και ένα λάστιχο από τρακτέρ!), ένας κάδος απορριμμάτων, (ναι κάδος) και φυσικά σακούλες, ταπερ, μπρατσακια, κουτάκια αναψυκτικών, μπουκάλια μπύρας και και και.

Μπράβο λοιπόν σε όσους καθαρίζουν σε κάθε βουτιά, μπράβο σε όσους καθαρίζουν συχνά μπράβο σε αυτούς που συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες καθαρισμού, μπράβο σε αυτούς που οργανώνουν και «ξυπνάνε» με τις πρωτοβουλίες αλλά και το παράδειγμα που δίνουν, όλους σαν εμένα που δεν θα το έκαναν ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) μόνοι τους.
Απάντηση με παράθεση