Απάντηση: KAI ΟΜΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!
1. Δεν ξέρω που είδες τις ομοιότητες με τον Νικόλα, Ρένο, κι ο παραλληλισμός σαν να'χει βγει παντελώς άκυρος......
Δεν ξέρω που είδες την αφέλεια, ή τον εγκλωβισμό, ή τη συστολή του κυρίου....Ή μήπως γνωρίζεις ότι έχει παραδώσει οικεοθελώς μπουκάλες και ψαροντούφεκα στο πλησιέστερο λιμεναρχείο; Σε αυτή την περίπτωση θα ανακαλέσω πρώτη εγώ διότι το μόνο που μπόρεσα να διακρίνω σε αυτό το βίντεο ήταν μαγκιά να ξεχειλίζει από παντού.
Θα ήσουν πάντως σωστότερος στην αντιγραφή αν αντί του Νικόλα παραλλήλιζες κάποιον άλλο, και συγκεκριμένα έναν πολύ καλό σου φίλο. Αλλά μην μπερδευτείς τώρα, αυτή τη φορά μιλάω για ένα πραγματικά καλό και αξιόλογο παιδί. Ένα παιδί που κάπως μες στην αφέλεια του βρέθηκε πριν μερικά χρόνια στη θέση του Νικόλα. Όμως δεν είναι το ίδιο. Γιατί αυτό το παιδί πραγματικά απεγκλωβίστηκε (παρά τις πιέσεις και απειλές που δέχτηκε στην πορεία) και τόλμησε να πάει παραπέρα, δείχνοντας την αλλαγή του με όλη την μετέπειτα στάση του. Άνθρωπος ενεργός στην αυτόνομη κατάδυση, θα έλεγα ότι έχει ξεπληρώσει το λάθος του και με το παραπάνω. Θα είχε, λοιπόν, πιστεύεις κανένα νόημα να μαζέψεις τα υπάρχοντα "στοιχεία" και να τον απειλήσεις με (ανυπόστατες πλέον ούτως ή άλλως) καταγγελίες;
Κανένα νόημα, Ρένο, πλην ίσως για να αποδείξεις το μέγεθος της δικής σου κακοήθειας....
ΥΓ. Keep walking.
2. Μιχάλη, κοίτα που φτάσαμε και γέλα και λίγο αν μπορείς: επειδή οι αρχές σε αυτή τη χώρα δεν κάνουν τη δουλειά τους, ξαφνικά γινόμαστε υπόλογοι που δεν κάνουμε εμείς τη δική τους.
Να κραξουμε το πρόβλημα και την παρανομία μπορούμε και δικαιούμαστε, να γίνουμε αστυνόμοι στη θέση του αστυνόμου κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας το επιβάλει. Αν σου βγει τη στιγμή που θα σου' ρθει κάντο, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς αυτόν που δεν του βγήκε για οποιονδήποτε λόγο.....