Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-10, 18:52
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: KAI ΟΜΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

Το οτι ξερω προσωπικα τον πρωταγωνιστη αυτης της αηδιας ειναι περισσοτερο επωδυνο για μενα απο οτι για οποιονδηποτε εδω μεσα που δεν εχει καμια σχεση μαζι του...Δεν μπορω να πεισω τους παντες για αυτο και ισως δεν εχει νοημα να επιμεινω...

Στα αρχιδια μου αν ειναι διασημος δυτης ή οχι, για μενα ειναι απλα ενας ανθρωπος που εκτιμω για χιλιους λογους...

Πρεπει να ειμαι Ελληνας για να εχω διαφορετικη αντιμετωπιση σε αυτον που ξερω απο αυτον που δεν ξερω?
Στην τελικη τι ειμαι;
Δικαστης επι της εδρας και πρεπει να ειμαι αντικειμενικος?
Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε αυτο?
Αν ναι, θα ειναι μαλλον γιατι κανενας απο τον κυκλο σας δεν εχει σφαλλει ποτε και δεν χρειαστηκε να προβληματιστειτε ιδιαιτερα για αυτο (και θα πρεπει να ειστε ευτυχεις που εχετε επιλεξει τοσο προσεκτικα τον κυκλο σας!).

Επελεξα να ανακατευτω με τα πιτουρα (ενω καλλιστα θα μπορουσα να κανω τουμπεκι) μονο και μονο γιατι πιστευω οτι αυτη η αηδια μπορει να ειναι μια καλη αφορμη για περισσοτερες δρασεις από όλους για τη διαδοση των κοινων -νομιζω- ιδανικων για τη Θαλασσα....
Η αφορμη να βγει ο συλλογος (του οποιου δεν ειμαι μελος αλλα αγαπαω να στηριζω) προς τα σχολεια, τη κοινωνια και να δηλωσει γιατι αγαπαμε να βουταμε και να φωτογραφιζουμε αντι να κερναμε καυτο ατσαλι ψαρακια...

Περιμενω λοιπον απο τα μελη του Συλλογου να προτεινουν τις δρασεις στις οποιες θα ειμαι πρωτος εθελοντης...

Απο την αλλη παλι,

Πως θα μπορουσα να συμμετεχω σε αυτην κουβεντα?
Πως θα μπορουσα να γραψω για την αηδια που μου προκαλεσε αυτο το βιντεο και συναμμα να υποκριθω οτι δεν τον ξερω? Δεν θα ηταν παντελως ανηθικο αυτο?

Αν επιθυμειτε να με ονομασετε ΚΟΤΑ επειδη απο σεβασμο στον δασκαλο μου επιλεγω να μην τον σταυρωσω μπορειτε να το κανετε...
(εξαλλου το πως θα το χειριστω ιδιωτικα ολο αυτο δεν σας αφορα)

Αν επιθυμειτε να με βαλετε στην κατηγορια του συνεργου στην αηδια, μπορειτε να το κανετε, αλλα να το ξερετε οτι θα εισαστε πολυ αδικοι...

Οι καθημερινες δρασεις για τη διαμορφωση ενος συστηματος αξιων (συμφωνα με την προσωπικη ηθικη) στην καταδυτικη κοινοτητα ειναι πιο σημαντικες απο την αναφορα ενος ονοματος...
Οι καθημερινες δρασεις στην καταδυτικη κοινοτητα ειναι και μετρησιμες και χειροπιαστες και σιγουρα δεν ειναι μονο κλικ σε πληκτρολογια...

ΥΓ ναι ρε big blue ντρεπομαι για τον Νικο...πολυ...ειναι ντροπη αυτο?

Απάντηση με παράθεση