23-10-10, 23:05
|
 |
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
|
|
Περιοχή: Mοσχάτο, Αθήνα
|
|
|
Απάντηση: Internet Shopping
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Zin
manet μας "σαρωσες" με το ποστ σου! 
γιατι δε μας λες και απο που εχεις ψωνισει και εχεις μείνει ευχαριστημένος ή / και δυσαρεστημένος... (just for the records...  )

|
Ωραία λοιπόν αφού επιμένετε θα σας πω.
Από τα παρακάτω καταστήματα έχω ψωνίσει και ψωνίζω και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το service και φυσικά … τις τιμές !
Apnea Online Store
Dive Gear Express
Dive Inn Scubastore
Extreme Divers
LeisurePro
Lucas Divestore
Northeast Scuba Supply
... και συμπληρώνω
ebay.com
stores.ebay.com/CISUB-a-Marina-di-Carrara
Το Leisure Pro δεν στέλνει Ελλάδα , απλά έχουν αγοράσει άλλοι για μένα και μου τα έχουν στείλει…
Οι εμπειρίες μου γενικότερα από τις αγορές μέσω Ιντερνέτ :
Στα καταστήματα από Αμερική προσέχω οι αποστολές να γίνονται πάντα με USPS και ποτέ δεν έχω χρεωθεί τελωνείο. Εχω κάνει παραγγελίες μέχρι και 500$ και φίλος πρόσφατα έκανε παραγγελία περί τα 800$ και περιμένω feedback .
Eχει τύχει να κάνω λάθος σε παραγγελία και το έχω στείλει πίσω και το έχουν αλλάξει χωρίς δεύτερη κουβέντα. ( Αμερική , Dive Gear Express )
Eχω κάνει παραγγελία και έχω πληρώσει ( με paypal ) , και τελικά δεν υπήρχε σε διαθεσιμότητα το προϊόν και μου έκαναν refund μέχρι τελευταίο cent , επίσης χωρίς δεύτερη κουβέντα . ( Iσπανία , Dive Inn Scubastore )
Πληρώνω ως επί το πλείστο με PayPal και αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι να χρησιμοποιώ την πιστωτική μου σε οποιοδήποτε κατάστημα.
Έχω τύχει σε αρκετές προσφορές με δωρεάν μεταφορικά .
Τέλος , θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν μου είναι και πολύ ευχάριστο που αναγκάζομαι να ψωνίσω απ’ έξω. Γνωρίζω ότι κάνω κακό στον χώρο και στους επαγγελματίες του είδους , αλλά και αυτοί θέλουν να κάνουν κακό σε μένα όταν πηγαίνω να ψωνίσω στο μαγαζί τους και με βλέπουν κοντόφθαλμα σαν κινούμενο ευρώπουλο , θεωρώντας την κατάδυση , ενασχόληση πολυτελείας για τους έχοντες, φορτώνοντάς με , με άσχετους εξοπλισμούς που δεν θα χρειαστώ ή δεν είναι για μένα , και μη δίνοντας μου την γνώση και την ικανότητα να μπορώ να επιλέξω ( … μέσα από τα σχολεία ) .
Κάντε κάτι για όλα τα παραπάνω αγαπητοί μου επαγγελματίες και εγώ μαζί σας είμαι !

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dmanetakis : 23-10-10 στις 23:15.
|