Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-10-10, 01:32
Το avatar του χρήστη Ναυτίλος
Ναυτίλος Ναυτίλος is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Σταμάτα-Αττική
Απάντηση: εξοπλισμος.. ακουω γνωμες...

Κατά τη ταπεινή μου άποψη ότι δίνεις παίρνεις και το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά, και στου κουφού τη πόρτα το σαπόυνι σου χαλάς και όλα τα σοφά λαικά γνωμικά. Τα παιδιά που μίλησαν προηγουμένως καλά τα είπαν. Το μοναδικό που έχω να πώ είναι ότι αστοχία υλικού κ να σου συμβεί πλην του ρυθμιστή πιέσης το πολύ-πολύ, να σε ενοχλήσει στη βουτιά σου. Αντε κ να σε λυπήσει ο πέραν επιδιόρθωσης ρυθμιστης πλευστότητας που βουτάγατε παρέα καμιά 13-αριά χρόνια.
Θυμάμαι αποσυμπίεση όπου είμασταν κρεμασμένοι καμιά δεκαριά δύτες στο αγκυρόσχοινο και το ρεύμα ηταν τόσο δυνατό που κυματίζαμε σα τη γαλανόλευκη. Η καλή μου φίλη κ εκπαίδευτρια μόλις είχε αγοράσει ένα τοπ μοντέλο ρυθμιστού γνωστής μάρκας (που θυμίζει τη λέξη Άβυσσο) και άρχιζε να καταπίνει νερό διότι η πίεση του ρεύματος είχε γίνει ίση με την αντίσταση αναπνοής οπότε η μεμβράνη του β' σταδίου δεν δούλευε. Ευτυχώς δεν πανικοβλήθηκε και απλά γύρισε το κεφάλι της όπου ο ρυθμιστής άρχισε να λειτουργεί σωστά. Περιέγραψα ένα γεγονός(ακραίο μεν) ότι η στραβή μπορεί να κάτσει και στα 5 μέτρα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ Scubapro και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα, χρόνια τώρα.
Καλές αγορές και πάνω απ'ολα καλές βουτιές
Απάντηση με παράθεση