Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-11-10, 18:24
tallspiro tallspiro is offline

Τεχνική κατάδυση και Poseidon regulators

Αγαπητέ neokles,
Ξεκινώ την κουβέντα μου με ένα ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.Είναι άκρως κατατοπιστικό post και λύνει πολλές απορίες. Οχι σε μένα γιατί όλα τα παραπάνω τα γνωρίζω!Πριν αγοράσω έκανα την ερευνά μου κ εγώ στα μέρη που έψαξες και εσύ και όχι μόνο.Ο λόγος που έχω 2xJetstream MK3 είναι γνωστός!τα προανέφερες. Συν τοις άλλοις δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα αφήσω άπλυτους του ρυθμιστές και χωρίς την απαραίτητη περιποίηση μετά την βουτιά.Περιποίηση όχι μιρμίρισμα για να μην παρεξηγηθούμε!Ο παράγοντας service είναι ο σημαντικότερος νομίζω για τους περισσότερους δύτες, όταν εκλέγουν ρυθμιστή για αγορά.Εκεί θα πρέπει να στοχεύουν αρχικά.Και για την συγκεκριμένη εταιρεία είμαι σίγουρος ότι δεν χωρά αμφιβολία από κανέναν!Θα άφηνε ποτέ κανείς το αυτοκίνητο του χωρίς το service του και θα πήγαινε ταξίδι?μπορεί ναι!ίσως να μην συνέβαινε τίποτα!στον βυθό όμως δεν παίζουμε!!!!Ετσι??
Κλείνοντας αναφέρω ότι αν θέλουμε αυτοκίνητο να κινούμαστε στην πόλη επιλέγουμε SMARTακι κ' λοιπά της ίδιας κατηγορίας. Αν όμως θέλουμε να πάμε και να γυρίσουμε με ασφάλεια μέχρι την Αλεξανδρούπολη με κρύα,βροχές,χιόνια και υψηλές βαρομετρικές πιέσεις τότε αγοράζουμε ένα καλό και δυνατό αυτοκίνητο που να μας καλύπτει.Τώρα για μούρη δεν συζητάμε......τα αφήνουμε στους μοδάτους!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση