Απάντηση: Τεχνική κατάδυση και Poseidon regulators
Θέλω να πω και εγώ κάτι για αυτό το θέμα , μιας και είμαι κάτοχος τον δυο ρυθμιστών Poseidon xtream deep. Από την αρχή που τους πήρα (δεν ήτανε καινούριοι αλλα είχανε το service τους ) είχα την εντύπωση ότι δεν δίνουνε αρκετό αέρα . Και εκεί έκανα το πρώτο λάθος :ρώταγα από εδώ και από εκεί , διάβαζα στα forum αυτά που λέγανε οι περισσότεροι για αυτούς τους ρυθμιστές , αλλα δεν πήγαινα στον άνθρωπο που ήτανε αρμόδιος να μου λύσει όλες τις απορίες για αυτούς τους ρυθμιστές και να μου κάνουν και μια καλή ρύθμιση
Και βεβαια εννοώ τον εκπρόσωπο της εταιρίας Poseidon εδώ στην Αθηνα . Όταν όμως (λίγο αργά, τa παραδεχουμε ) πήγα εκεί πέρα και συνάντησα τον άνθρωπο που είναι τεχνικός και φιάχνει τους ρυθμιστές (Στέλιος τον λένε) θέλω να σας πω ότι σε πέντε λεπτά είχανε λήθη όλες μου οι απορίες . Παίζει ρολο παρα πολύ το καλο service , η καλή συντήρηση και το πιο σημαντικό η καλή ρύθμιση .
Για αυτό τον λόγο πιστεύω ότι όταν παίρνουμε ένα καινούριο κομμάτι στον εξοπλισμό μας πρέπει πρώτα να πάμε στον εκπρόσωπο τις εταιρίας και μετά να πάρουμε γνώμες από φίλους , γνωστούς και forum
. Βεβαια ,στο τέλος συγκρίνουμε....
|