Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-12-10, 19:37
digibill digibill is offline

Περιοχή: Αχαρναί
Αγορά καταδυτικού μαχαιριού

Πρόσφατα, αναζητώντας ένα ειδικό διασωστικό μαχαίρι για την δουλειά μου (πυροσβέστης) ανακάλυψα μέσω ενός φίλου (που έχει κατάστημα πυροσβεστικού - διασωστικού εξοπλισμού) μιά ιταλική εταιρία κατασκευής μαχαιριών ονόματι Fox. H συγκεκριμένη εταιρία κατασκευάζει μαχαίρια σχδόν σε όλο το φάσμα των εφαρμογών, από σουγιάδες και πολυεργαλεία μέχρι ειδικά διασωστικά μαχαίρια, καταδυτικά κλπ κλπ κλπ.
Έπιασα στα χέρια μου κάποια ειδικά διασωστικά και πυροσβεστικά μαχαίρια της και εντυπωσιάστικα από την ποιότητα κατασκευής, την πρακτικότητα και την καλή τιμή τους (ήδη έχω παραγγείλει ένα διασωστικό).

Εν όψει των Χριστουγέννων λοιπόν, λέω να αγοράσω ένα καταδυτικό μαχαίρι, κάτι που δεν μου είναι μεν απαραίτητο, αλλά είναι τόσο οι χαμηλές οι τιμές που λέω να το παραγγείλω μαζί με το διασωστικό ώστε να μου έρθουν πακέτο

Μιας και δεν έχω σχετική εμπειρία (ούτε σε μαχαίρια, ούτε και σε βουτιές - μόλις ολοκλήρωσα το OW κι έχω συνολικά καμιά 10αριά βουτιές), θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας, προκειμένου να διαλέξω όχι απλά αυτό που μου κάθεται καλύτερα στο μάτι

Απ' όσο γνωρίζω, ένα καταδυτικό μαχαίρι θα πρέπει να έχει και ευθεία και πριονωτή κόψη και επιπλέον και θήκη ώστε να προαρμόζεται στον εξοπλισμό. Τα μαχαίρια που μου αρέσουν και σκέφτομαι να αγοράσω τα έχουν και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά
Συγκεκριμένα, από τον σχετικό κατάλογο της Fox μου έχουν γυαλίσει τα COLTELLI SUBACQUEO INOX (πρώτο στην λίστα) - 14€,TEKNO SUB INOX πορτοκαλί (δεύτερο) - 35€ και TEKNO SUB INOX μαύρο (τρίτο) - 35€. (Εντάξει, παραδέχομαι ότι μου αρέσει και το "FOX TECNOREEF" SUB/COMBAT (πρώτο στην τελευταία σειρά) αλλά βγαίνει στα 95€, τιμή που δεν προτίθεμαι να φτάσω).

Τι θα μου προτείνατε; Το κόστος είναι πολύ χαμηλό για όλα (και, από μια πρώτη έρευνα που έκανα στα μαχαίρια των κατασκευαστών καταδυτικού εξοπλισμού, μικρότερο ή το πολύ αντίστοιχο με ένα "επώνυμο" TUSA, Mares κλπ).....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη digibill : 04-12-10 στις 19:41.
Απάντηση με παράθεση