Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MICHALIS
Κωστα αυτα ειναι επι πληρωμη σεμιναρια ("σχολεια") για την χρηση συγκεκριμενων μοντελλων υπολογιστων καταδυσης της OCEANIC ? ή καταλαβα λαθος ?
|
Σε απάντηση παραθέτω τα παρακάτω: ................
Βασικός στόχος του προγράμματος ''Oceanic Computer Diver - SSI Unique Specialty'' είναι να εκπαιδευτεί ο μαθητής αυτοδύτης να χρησιμοποιεί σωστά και με ασφάλεια τον καταδυτικό υπολογιστή όταν πραγματοποιεί ερασιτεχνικές καταδύσεις αναψυχής με χρήση αέρα και χωρίς στάσεις αποσυμπίεσης!
Το σχολείο αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη της γνώσης πάνω στον υπολογιστή κατάδυσης και μία εκπαιδευτική κατάδυση στην ανοιχτή θάλασσα. Aμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεωρίας ο μαθητής θα αποκτήσει το πιστοποιητικό απο το DiveComputerTraining.com πριν την βουτιά του στη θάλασσα. Ο μαθητής μπορεί να παραγγείλει το πιστοποιητικό του με κόστος 5$ ή να λάβει ένα κωδικό πιστοποίησης της εκπαίδευσης του.
Στο τέλος της εκπαίδευσης ο μαθητής θα λάβει και ενα πτυχίο τοίχου απο την SSI.
