Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-11, 09:34
Το avatar του χρήστη Χρηστος Ευθυμιου
Χρηστος Ευθυμιου Χρηστος Ευθυμιου is offline
Μέλος ΔΣ του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Άλιμος
Απάντηση: 25-27.03.11 εκδρομή στο Κάλαμο Εύβοιας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο yan Εμφάνιση μηνυμάτων
Σημείωση: Δυστυχώς δεν μπορώ να γνωρίζω σε πόσες και σε ποιες καταδύσεις θα ακολουθήσω. Σίγουρα δεν ενδιαφέρομαι για 2 καταδύσεις ανά ημέρα και θα προτιμούσα να επιλέξω ανάλογα με τη διάθεση και τον προορισμό.

Αν αυτό είναι πρόβλημα θα πρέπει να το γνωρίζω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με τον Yan.

Δεδομένου ότι είμαι στο όριο (λόγω οικονομικών δυσκολιών) να έρθω ή να ακυρώσω τη συμμετοχή μου, θα ήθελα να μπορώ τουλάχιστον να επιλέξω πόσες και ποιες καταδύσεις θα κάνω ή στην ανάγκη να γεμίσω τις φιάλες μου και να κάνω μια κατάδυση από την ακτή.

Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η εκδρομή και να πετύχουμε χαμηλό κόστος/βουτιά, αλλά και να μας εξυπηπερετήσει το καταδυτικό, εκτίμησα ότι για όλο το τριήμερο θα πραγματοποιηθούν (περίπου 25-30 βουτιές στο σύνολο) δηλαδή κατά μέσο όρο 2 βουτιές ο καθένας μας, διαφορετικά δεν θα άνοιγε το καταδυτικό αυτή την εποχή.
Το σκάφος θα βγαίνει το πρωί στις 10:00 ή ότι αποφασήσουμε μεταξύ μας και το απόγευμα περίπου στις 15:00. Ο καθένας από εμάς έχει την επιλογή να επιλέξει την πρωινή βουτιά στο Α σημείο, την απογευματινή βουτιά στο Β σημείο, ή να κάνει και τις δυο βουτιές με την προϋπόθεση πάντα ότι το επιτρέπει ο καιρός.
Τώρα αν επί τόπου μπορούμε να συμφωνήσουμε κάτι άλλο θα το δούμε ανάλογα με τις συνθήκες που θα συναντήσουμε.

Ας το δούμε λίγο χαλαρά, γι’ αυτό άλλωστε θέλουμε να πάμε και όλα θα πάνε καλά.

Έτσι έχουν τα πράγματα, αν κάποιος αλλάξει γνώμη, θα ήθελα να το γνωρίζω σύντομα πριν δώσω το τελικό ο.κ για δωμάτια και βουτιές.

ΥΣ. Προσωπικά προτείνω να είμαστε την Παρασκευή το πρωί εκεί με καλή διάθεση και τα υπόλοιπα θα τα ρυθμίσουμε επί τόπου.

Να σας φτιάξω και λίγο την διάθεση??.
http://www.panoramio.com/photo/4236725