Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-11, 09:50
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Skipper Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι μεγάλο ρίσκο για τον DM να ξαναστείλει απλούς rec δύτες ξανά στα 30+ για αναζήτηση. Όσο και αν ακουγεται σκληρό, ο κανόνας λέει ότι δεν πρέπει να επιχειρείς διάσωση διακινδυνεύοντας νέο συμβάν.

Τώρα, άσχετα μ' όλα αυτά, εγώ προσωπικά θα ξανακατέβαινα και στον "διάολο" προκειμένου να βοηθήσω έναν συνδύτη μου.
Ειναι λαθος σκεψη να στελνει τους πελατες να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα Skipper , ειδικα της δικης του παραλειψης επιβλεψης . Ο ιδιος πρεπει να κατεβει (οπως εχω κανει για ατομα αλλου γκρουπ αφου εβγαζα τους δικους μου στην επιφανεια και κοντα στην ακτη) , εστω και αν πρεπει να παρει αλλουνου εξοπλισμο , αν ο ιδιος δεν εχει επαρκη αερα .
Για το τελευταιο σου σχολιο εχω να πω οτι θυμαμαι εναν πολυ καλο εκπαιδευτη και δυτη να μου λεει , καλυτερα ενας .... παρα δυο ή περισσοτεροι . Τον εχω δει ομως να παλευει υπερανθρωπα στα -25 με περιστατικο πανικου για να τον βγαλει (με απολυτη επιτυχια) , αποδεικνυοντας αυτοθυσια και αυτο πρεσβευω , οσο μπορω κι εγω . Αυτα χαρακτηριζουν τον καθε ανθρωπο .
Τελος ηθελα να πω οτι επειδη δεν γνωριζω καθολου τις πραγματικες συνθηκες του ατυχηματος και επισης ξερω καλα οτι ποτε δεν θα μας πει κανεις την αληθεια οσο και να φωναξει την γνωμη του , δεν μπορω να κρινω το συγκεκριμενο περιστατικο ή τον συγκεκριμενο dive guide . θα το εκρινα αν ημουν παρων (τοτε ισως να ημουν και συνενοχος βεβαια , αν η καταληξη ηταν η ιδια ) .

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 30-03-11 στις 10:55.
Απάντηση με παράθεση