Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-11, 04:02
andreas andreas is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: L.A. (Lekanopedio Attikis)
Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο altsam Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι σίγουρο ότι δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να καταλάβεις το πνεύμα μου....

Νομίζεις ότι τα έγραψα όλα αυτά γιατί θεωρώ τον ευατό μου ΥΠΕΡΔΥΤΗ??

Ένας απλός παρατηρητής είμαι....ένας πελάτης της κατάδυσης...τίποτα παραπάνω....

Ούτε 500+ βουτιές έχω όυτε τίποτα....

Πως να καταλάβεις το πνεύμα μου για την χοντρή στο βίντεο?? νομίζεις ότι το πρόβλημα μου είναι τα κιλά της?

Μάλλον η αβάσταχτη ελαφρότητα που την διακρίνει σε αυτό που κάνει είναι το σχόλιο μου....

Αλλά που να καταλάβεις.....είχες κάτι να πεις και το είπες....

Δες λοιπόν και εσύ με ανοιχτά μάτια και μυαλά το τι πραγματικά συμβαίνει στα περισσότερα καταδυτικά....και έλα μαζί μου στον "άμβωνα" όπως λες....αν θες πραγματικά να βελτιώσεις την συμπεριφορά ορισμένων στην καταδυτική κοινότητα....

Και θα σε ρωτήσω το εξής απλό.......αν υπήρχε βαρκάρης επάνω στο σκάφος το περασμένο Σάββατο.....θα υπήρχε αυτό το thread τώρα???

Καληνύχτα σας.....
το παραθετω ολοκληρο, γιατι αντε να ανατρεξεις κάπου και να το ανασυρεις, κλπ κλπ.

Όπως πολυ σωστα ειπες, δε σε ξερω δε με ξερεις. Υποθετεις λοιπόν οτι δεν μπορω να καταλαβω το πνευμα σου κλπ κλπ.

Ας ξεκινησουμε απο τα απλά. απο το πνευμα. τι λεει λοιπόν το αρχικό πόστ σου. Μιλαει με γενικότητες, κατακεραυνωνει με γενικότητες τους DM (μιλας για χπακωμένους, σωστά ?) και κατακαραυνώνεις δύτες, μιλας για "χοντρή" και διάφορα άλλα κοσμητικά. Τωρα λες, οτι δε θεωρεις τον εαυτό σου υπερδύτη. Πες μου όμως, οποιοσδηποτε διαβάζει τις κραυγες σου στο διαδικτυο, τι γνωμη θα σχημάτιζε για σενα ?

Ας προσπεράσουμε όλα τα τεχνικά, γιατι πιθανώς να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάποιο περιστατικό, αλίμονο άν πνιγόμασταν επειδή ανοιξε ενα tireup και μειναμε με το επιστομιο στο στομα, ή κόπηκε ενα λουράκι της μάσκας, του πέδιλου ή άνοιξε ενα φερμουάρ ή κάτι τέτοιο. Ας μείνουμε λίγο στο θέμα "τα καταδυτικά" και αν ξερω ή αν πρεπει να ξερω τι παιζεται εκεί.

Τα καταδυτικά είναι πάροχοι υπηρεσιων. Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν καλά και κακά. Παρότι και τα σουβλάκια είναι κάτι εντελώς απλό και θεωρητικά θα έπρεπε να είναι όλα ιδια, ακόμα και στα σουβλάκια υπάρχουν καλά, καλύτερα, χειρότερα και απαράδεκτα. Οι DM που λες λοιπόν, ειναι άνθρωποι που εχουν ενα "πτυχιο" που τους πιστοποιεί να συνοδευουν (λιγότερο) εμπειρους δύτες σε κάποια βουτιά έναντι πληρωμής. Σωστα ? Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, συνδυάζονται πάνω στο πρόσωπο ενός ή μίας DM ΔΥΟ πράγματα. 1ον οτι ειναι άνθρωποι και 2ον οτι εχουν μια πιστοποίήση. Αρα λοιπόν, υπάρχουν αρκετοι συνδυασμοί μεταξύ καλός, κακός, βέλτιστος, χείριστος, πρότυπο, απαραδεκτος κλπ κλπ.

Και επίσης ένα άλλο πραγμα που πρεπει να εχεις υπόψη σου, κανένας δεν σε υποχρεωνει ή σε αναγκάζει να πας σε καποιο καταδυτικό και να σε πάρει το "χαπακωμενο" DM στο λαιμό του ! Διαπίστωσες οτι ειναι χαπακωμένο ? Μην ξαναπατήσεις ! Διαμαρτυρήσου στο καταδυτικό, καταγγειλέ το επίσημα, στο φορουμ, στην PADI ή δεν ξερω που, αλλά η στάση σου και το υφος σου και προπάντων τα μισόλογά σου, γενούν στον/ην αναγνώστη/τρια υποψίες απο το ήθελες να γίνεις DM και καποιος σου στερησε τη χαρα, σου εφαγε τη γκο κάποτε ενας γυαλιστερός πλήν κούφιος DM και σου'μεινε απωθημένο, μέχρι και ότι είσαι DM ανταγωνιστικού καταδυτικού... Καταλαβαίνεις τι θελω να πω.

Αναφερεσαι με κατηγοριες και γενικότες και σε δημόσια και σε πριβε αλληλογραφια. Γιατι το κάνεις αυτό ? Ξέρεις κατι ? Τοτε ή το λες ή σιωπάς ! Γιατι πιστευεις οτι κάνεις κάτι, λέγοντας και εκτοξευοντας γενικότητες και μισόλογα ? Όταν και αμα βγει το επίσημο πόρισμα, για να ... δικαιωθείς ? Ανέλαβε απο τωρα την ευθύνη, αν εισαι σιγουρος ότι αυτο που ξερεις ειναι και το σωστό. Με γενικότητες και υπονοούμενα δεν κερδίζεις τιποτε. Πιθανώς να ήσουν και παρόν στο συμβαν και πράγματι να αγανακτησες βλέποντας κάποια πράγματα. Τοτε εισαι υποχρεωμενος να πάρεις την επίσημη οδο.

(Τι θα πει, σου ειπαν να μην πεις τιποτα. Αυτο απο μόνο του δε στεκει. Μυαλό εχεις, καταλαβαινεις)

Αυτά.

Υ.Γ. Μιλώ για τον εαυτο μου και σε καμία περίπτωση τα λεγόμενα (γραφομενα) μου δεν αντιπροσωπευουν τη θεση κάποιου φορεα, συλλόγου, σωματειου κ.α.
Επίσης, υπογραφω με το ονομετεπώνυμό μου

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas : 31-03-11 στις 04:06.
Απάντηση με παράθεση