Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-11, 16:53
Το avatar του χρήστη Basilis
Basilis Basilis is offline

Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό

ΕΓΩ ΔΙΑΨΕΥΔΩ
Οι εκδοχές που κάνεις απέχουν, από την πραγματικότητα και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη!! altsam
Προσβάλουν ανθρώπους, και διαστρεβλώνουν πράγματα και καταστάσεις.
Χθες έδωσα λεπτομερέστατη κατάθεση για το περιστατικό στην Λιμενική Αρχή, μιας και ήμουν δυστυχώς παρών σε αυτή την μοιραία κατάδυση, και ακόμα χειρότερα βοήθησα την κοπέλα να ετοιμαστεί πάνω στο σκάφος.
Δεν ήμασταν ένα group αλλά δυο φίλε altsam, και οι υπόλοιπες πληροφορίες που έχεις, και αυτές δεν ευσταθούν και πάρα πολύ, υπάρχουν κενά, και κάνεις εικασίες δημόσια!!! δεν νομίζω ότι έχεις αυτό το δικαίωμα να προσβάλλεις και να κατηγορείς ανθρώπους δημόσια,η έτσι απλά επειδή το σκέφτηκες και δεν έχεις τι άλλο να κάνεις από το να κρίνεις....εάν γνωρίζεις τι έγινε να έρθεις να καταθέσεις και εσύ ή να αλλάξεις επάγγελμα και να πας να γίνεις πραγματογνώμονας καταδυτικών ατυχημάτων. όπου και εκει ακόμα, για να βγούν και να δηλώσουν δημόσια τι εγινε, το μελετάνε καλά πρώτα.
Θα ήταν πιο φρόνιμο να περιμένετε όταν ολοκληρωθεί η εξέταση αλλά και οι καταθέσεις όλων μας τις οποίες έχει αναλάβει το λιμενικό, και ο εισαγγελέας ΓΙΑ να μάθετε τι ακριβώς έγινε. και ο καθένας από εμάς να μάθει κάτι προς όφελός του και για την ασφάλειά του, και οχι για να κουτσομπολεύει και να κρίνει!!! σε λαικά δικαστήρια

Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ να είσαστε σίγουροι οτι θα γράψω την κακή αυτή εμπειρία μου σε κάποιο forum, ή ακόμα να την δημοσιεύσω σε ενα περιοδικό κατάδυσης για να μπορούν να την διαβάσουν όλοι όσοι θέλουν ή πιστεύουν οτι μπορεί να τους βοηθήσει η να τους προσφέρει μια ασφάλεια. Ίσως να το κάνουν και οι υπόλοιποι που ήμασταν μαζί εκείνη την μοιραία μέρα.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ
Η κατάδυση είναι ενα χόμπι, είναι ωραία και ασφαλή ΑΛΛΑ
Δεν πάυει να ειναι ΌΜΩΣ
1)πάντα επικύνδυνη!!!
2)Η κατάδυση δεν ειναι η διαφήμιση που κάνουν οι οργανισμοί που πουλάνε πτυχία! ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
3) Η κατάδυση εχει κινδύνους!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

Όλοι μα όλοι εκπαιδευτές αλλά και δύτες OW μετά το περιστατικό λέγανε
"Εαν ήμουν εγω εκει δεν θα συνέβαινε"

Αναρωτηθείτε λοιπόν όλοι, και ο πρώτος από την καταδυτική κοινότητα που το πιστεύει αυτό ας βγει σε αυτό το forum να μας το πει.
Επίσης ας μας πει κάποιος οτι ματαίωσε βουτιά γιατί απλά και μόνο παρατήρησε οτι στο σκάφος δεν υπήρχε βαρκάρης!
Η ας μας πει κάποιος οτι δεν μπορεί και δεν υπάρχει πιθανότητα με τίποτα να χάσει από τα μάτια του τον budy του μέσα στο νερό. ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο DM ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ???? (Αν και το φαντάζομαι)

Και αν υπάρχει τέτοιος δύτης, ε ναι τότε το λαϊκό δικαστήριο που έχετε ανοίξει εδώ εχει νόημα. Εάν οχι όμως, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δυσφημίζεται τον εαυτό σας όσοι από την καταδυτική κοινότητα το μόνο που καταφέρνεται ειναι να ψάχνεται να φορτώσεται ευθύνες σε βαθμό φόνου!!

Και μπορω να σου τα πω και κατ' ιδιαν altsam,

Βασίλης Πετρούλιας
Advance Trimix Diver

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Basilis : 31-03-11 στις 17:06.
Απάντηση με παράθεση