Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-11, 23:47
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Ανάσυρση διχτυων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ Εμφάνιση μηνυμάτων
... Πάντως το να αφαιρέσουμε ένα ghost net από τον βυθό δεν είναι και το πιο απλό πράγμα, ίσως κρύβει και κινδύνους, και καλό θα ήταν να είμαστε αρκετά προσεκτικοί αν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο και να προγραμματίσουμε ολόκληρη μια κατάδυση με αυτόν τον στόχο παρά να κάνουμε κάποιες σπασμωδικές ενέργειες επειδή βρέθηκε μπροστά μας. Καλό είναι στις σκέψεις πριν την ανέλκυση του είναι να συμπεριλάβουμε πως το βάρος του μπορεί να είναι πολύ πιο μεγάλο από όσο φανταζόμαστε αφού πέρα από όλα τα άλλα έχει και αρκετά κιλά μολύβι πάνω του. Αν είχα επιπλέον να προτείνω κάτι θα πρότεινα να υπάρχούν έμπειροι δύτες στην ομάδα και κάνας δυο να μην δουλέψουν πάνω στο δίχτυ αλλά να φυλάνε τους άλλους που θα κάναν την βρομοδουλειά.
Υγ. Σημαντικότερο από όλα τα παραπάνω είναι πως ένα ghost net θα μπορούσε να είναι απειλή και για κάποιων ψαροντουφεκά που κάνει καρτέρι. Υγ2. Τα κινεζάκια και τα λινκ δεν δουλέυουν ( γι'αυτο και απουσιάζουν).
Υγ3. Ούτε το ENTER για να πάνε τα Υγ πιο κάτω.
Κάποτε πήγα να απαλλάξω το βυθό του Τσόλις από ένα μακρύ σκοινί (κάβο)-ήταν και καινούριος σχετικά και μου γυάλισε- περίπου στα -20-25 (πού είναι το κινεζάκι που λέει ο θεός που δείχνει το αγαπημένο χόμπυ του Έλληνα;;
Απασχολημένος εγώ κυρίως όσο και το ζευγάρι μου με το μάζεμα του σκοινιού το μανόμετρο έκανε τη δουλειά του...ποιος το κοιτούσε όμως;;;στο τέλος του μαζέματος του σκοινιού και αρχίζοντας την ανάδυση παρατήρησα το πόσα κοινά μπορεί να έχει ο δείκτης του μανόμετρου με το δείκτη του κοντέρ στην αλλαγή 2ας με 3ης με τσίτα το γκάζι...Τέλοσπάντων όλα πήγαν καλά όπως φαίνεται όμως όντως μπορείς να μπεις σε μεγάλες περιπέτειες με τέτοια πράγματα.
ΥΓ. Πες τα ρε άρχοντα...κάνουμε καρτέρια μια φορά στα 3 χρόνια πλέον, ε μην πάμε και από δίχτυ...
ΥΓ.2.& 3. τα διάβασα 5-6 φορές για να σε καταλάβω...ξεπερνάς τον νταλί ώρες ώρες...
ΥΓ...ρε καλώς τη μπάρτσααααααααα...ρε πρόεδρε, τώρα έπρεπε να πάμε στα Μέδες...

Βουτήξτε και για μας...
Απάντηση με παράθεση