Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο scubagreek
Συγνώμη, αλλά αυτά που "ακούω" - ή μάλλον διαβάζω - είναι σουρεαλιστικά, το λιγώτερο να πώ!  Απλά, σκεφτείτε τι επιπτώσεις θα έχει (ή, θα μπορούσε να έχει) σε μια σχολή οδηγών το ...πόσα ατυχήματα θα έχουν οι απόφοιτοί της. Επίσης, το αν κάποιος κάνει το αντίθετο από αυτό που διδάχτηκε και πάθει ατύχημα, πόσο μπορεί αυτή η πράξη να επιβαρύνει τον συνοδό του σε κάθε επικίνδυνη δραστηριότητα, π.χ. στην ορειβασία, στο ψαροτούφεκο, στην αναρρίχηση κλπ κλπ...
Εν πάσει περιπτώσει, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ "εν δυνάμει" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΧΟΜΠΥ...δεν μπορούμε να ρίχνουμε συνέχεια τις όποιες ευθύνες στους ...άλλους, σαν γνήσιοι Ελληνες, εφόσον ακόμη ούτε η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Σε κάθε χώρα ακόμα και με τις σωστότερες προϋποθέσεις, καταδυτικά ατυχήματα συμβαίνουν - και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν... εδώ είναι δυστυχώς το πρώτο μοιραίο (και σίγουρα ευχόμαστε ΟΛΟΙ και το τελευταίο) σε καταδυτικό κέντρο και μάλιστα όχι κατά την εκπαίδευση...
|
Παρακολούθησα αυτό το Post και γράφτηκα σε αυτό το site γιατί το θέμα από την αρχή με ενδιαφέρει σαν καινούργιο και άπειρο δύτη, διάβασα και παρακολούθησα αφορισμούς, κατάρες, κατηγορίες γενικές και απροσδιόριστες.Τα αντιπαρέρχομαι όλα αυτά γιατί έχω σαν αρχή
να μην κάνω τον δικαστή και να μην πέφτω στον πειρασμό να κάθομαι άνετα και αναπαυτικά
έξω από το χορό και να λέω πως ξέρω πολλά τραγούδια.
Αλλά αν είναι να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου θα σε ρωτήσω πόσες απώλειες είχε αυτό το καταδυτικό κέντρο στη διάρκεια της ύπαρξής του;;;;;
Απάντησέ μου αν μπορείς. Μήπως είναι το πρώτο;;;;
Το κατακρίνεις γιατί κάποιος το είδε ανοικτό και συμπέρανε ότι λειτουργεί ακόμα;
Αν ήσουν εσύ σε ανάλογη θέση τι θα έκανες (γιατί κανείς δεν είναι άσφαλτος) ;;; θα καθόσουν 24 ώρες το 24ωρο σπίτι σου περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας (τα οποία μάλλον έχουν βγει πια αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί) ή θα προσπαθούσες να μαζέψεις τα κομάτια και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Οι άνθρωποι όταν έχουν πένθος πάνε στις δουλειές τους για να ξεχαστούν, γιατί η θέση των υπευθύνων είναι καλύτερη από αυτή κάποιου που πενθεί;
ΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΛΕΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ INTERNET ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ.