|
Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό
Και ο Φοίβος και η Physalia και ο Μυλωνάκης και πολλοί ακόμα, λένε το ίδιο πράγμα: Περιμένουμε το πόρισμα, δεν είμαστε εισαγγελείς, σεβόμαστε και την απελθούσα και τον επαγγελματία.
Το λένε με πολλά λόγια, με λίγα, με ορθογραφικά λάθη ή όχι, αλλά όλοι είναι σαφείς και Ανθρώπινοι. Θα προσέθετα και το "Δίκαιοι".
Απορώ για το μένος ορισμένων (σχεδόν... "ενός ορισμένου") σχετικά με την τιμωρία ! Τον εξαφανισμό και άλλα τέτοια.
Έχω υπάρξει μάρτυρας αδεξιότητας, παράλειψης, κακής εκπαίδευσης ή της "κακής στιγμής" πολλές φορές. Το ότι αυτό δεν οδήγησε σε ατύχημα, δεν σημαίνει οτι δεν υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις, εκτός απο "αυτήν την μια" που τελικά κάνει το ατύχημα να εξελιχθεί σε γεγονός.
Έχω κάνει λάθη που δεν αμαυρώνουν την φήμη μου ή την ίδια μου την ζωή να την στέλνουν στο διάολο, αλλά ΚΑΙ απο τύχη το τέλος ήταν αίσιο.
Κάποια πράγματα χρειάζονται σεβασμό και υπομονή. Εδώ θα είμαστε, και αν το πόρισμα "αυτών που ξέρουν" βγεί, θα ξανακάνουμε την συζήτηση σε άλλη βάση. Πολλοί ξέρουν "σκοποβολή" αλλά το όπλο τους το βγάζουν μόνο όταν πρέπει. Σοφός είναι κανείς όταν ξέρει εύκολα να αναγνωρίζει την ορθότερη στιγμή του "πρέπει". Αν όχι, είναι - τουλάχιστον - επικίνδυνος για μια τόσο κλειστή κοινότητα όπως αυτή της κατάδυσης. Και Άδικος, προσθέτω...
|