|
Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό
Με συγχωρείται φίλοι μου αλλά τι νόημα έχουν οι φωνές εναντίον του καταδυτικού κέντρου? Σε τι βοηθά την καταδυτική κοινότητα μια επίθεση με αφορμή ένα τραγικό γεγονός που είμαι σίγουρος ότι έχει δημιουργήσει εφιάλτες σε πολλά άτομα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δουλεύουν στο συγκεκριμένο καταδυτικό? Μήπως πάει να ξεφύγει η κατάσταση προς την πλευρά της υστερίας? Μήπως είναι κανείς ανάμεσα μας που πιστεύει στην δικαιότητα του λιθοβολισμού από το πλήθος?
Το αν υπάρχουν ευθύνες δεν μπορεί κανείς να το αποφασίσει παρά μόνο ένα δικαστήριο που θα λάβει υπόψη του την κατηγορία (αν υπάρχει) και θα προσπαθήσει μέσα από μια διαδικασία να ανακαλύψει την αλήθεια και να ενεργήσει ανάλογα και σύμφωνα με τη νομοθεσία η οποία υπάρχει για να προστατεύει το δίκαιο και να προωθεί την ασφάλεια. Αυτό είναι θέμα! Μήπως κανείς έχει αδιάσειστα στοιχεία που ενοχοποιούν κάποιους για το συμβάν? Τότε δεν πράττει το σωστό με το να κάθεται στην καρέκλα του και να το παίζει αυτόκλητος ιντερνετικός δικαστής. Δημιουργεί δε την εντύπωση ότι έχει προηγούμενα με το καταδυτικό και βρήξκε την αφορμή να τα βγάλει! Αν γνωρίζει κάτι να πάει να καταθέσει και ας μην τον έχουν καλέσει. Ετσι μόνο θα βοηθήσει και την καταδυτική κοινότητα.
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι να περιμένουμε. Μπορούμε να αναλύσουμε κάποια πράγματα αφού δούμε το πόρισμα και μέσα από την συζήτηση να μάθουμε κάτι περισσότερο, αφού δυστυχώς είναι μέσα στις κατάρες μας να μαθαίνουμε από τα ατυχήματα! Για την ώρα τίποτε τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.
Στο κάτω κάτω οι φωνές σε αυτό εδώ το φόρουμ δεν έχουν καμία δυνατότητα να επηρεάσουν την έκβαση της έρευνας. Η γιαγιά μου συνίθιζε όταν έβλεπε σειρές του Φώσκολου να φωνάζει στην τηλεόραση..."Ψέματα σου λέει!!" Κάτι τέτοιο κάνουμε και μεις τώρα.
|