Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-04-11, 15:34
Το avatar του χρήστη Yannis
Yannis Yannis is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο jack Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρακολούθησα αυτό το Post και γράφτηκα σε αυτό το site γιατί το θέμα από την αρχή με ενδιαφέρει σαν καινούργιο και άπειρο δύτη, διάβασα και παρακολούθησα αφορισμούς, κατάρες, κατηγορίες γενικές και απροσδιόριστες.Τα αντιπαρέρχομαι όλα αυτά γιατί έχω σαν αρχή να μην κάνω τον δικαστή και να μην πέφτω στον πειρασμό να κάθομαι άνετα και αναπαυτικά έξω από το χορό και να λέω πως ξέρω πολλά τραγούδια.

Αλλά αν είναι να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου θα σε ρωτήσω πόσες απώλειες είχε αυτό το καταδυτικό κέντρο στη διάρκεια της ύπαρξής του;;;;;
Απάντησέ μου αν μπορείς. Μήπως είναι το πρώτο;;;;
Το κατακρίνεις γιατί κάποιος το είδε ανοικτό και συμπέρανε ότι λειτουργεί ακόμα;
Αν ήσουν εσύ σε ανάλογη θέση τι θα έκανες (γιατί κανείς δεν είναι άσφαλτος) ;;; θα καθόσουν 24 ώρες το 24ωρο σπίτι σου περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας (τα οποία μάλλον έχουν βγει πια αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί) ή θα προσπαθούσες να μαζέψεις τα κομάτια και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Οι άνθρωποι όταν έχουν πένθος πάνε στις δουλειές τους για να ξεχαστούν, γιατί η θέση των υπευθύνων είναι καλύτερη από αυτή κάποιου που πενθεί;
Δεν θεωρουμαι εμπειρος δυτης και η αληθεια ειναι οτι ο 2-ψηφιος αριθμος βουτιων που εχω στο logbook μου καταγεγραμμενο δεν με αφηνει να βγαζω και πολλα συμπερασματα....
Μιας και κανεις λοιπον τον δικηγορο του διαβολου, οπως λες, μπορεις να δεις πριν 4 χρονια περιπου που ειχα γραψει μια εμπειρια μου ασχημη απο καποιο καταδυτικο ( στο theabyss.gr ), η οποια εμπειρια ηταν ο λογος για τον οποιο κατα 80% εκοψα και σταματησα να καταδυομαι....μετα απο πολυ καιρο ξαναβουτηξα με καποιους ανθρωπους και απο εδω μεσα μερικες φορες ( DiveBuddy, Apollo, Yan, τον κ. Ευθυμιου και την συζυγο του), αλλα η αληθεια ειναι οτι ο φοβος δεν μου εφυγε ποτε...οταν εφυγε και ο ανθρωπος που με ειχε ξεσηκωσει τοτε ( ο Σταθης - diveBuddy) να παει στα πατρια εδαφη του.....(πανε 3 χρονια σχεδον), δεν ξανα βουτηξα......

YΓ. οποιαδηποτε ομοιοτητα λοιπον με το τοτε γεγονος δικο μου, δυστηχως δεν ειναι συμπτωματικη..

__________________________________________________ __________
Τα βίντεο μου : http://www.youtube.com/idimou
Απάντηση με παράθεση