Απάντηση: Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό
Τονίζω οτι ΔΕΝ γνώριζα την άτυχη κοπέλα (τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια της) , ΔΕΝ ήμουν παρών στην συγκεκριμένη κατάδυση....Τυχαίνει όμως να έχω γνωρίσει σαν πελάτης του κέντρου αρχικά,τον ιδιοκτήτη,τον DM που ήταν ζευγάρι της κοπέλας,καθώς και τον αγαπητό σε όλους Bert που κάποιος προανέφερε (τα συλληπητήρια μου και στην δική του οικογένεια)....Διαβάζοντας σήμερα εδώ,μου προκάλεσε εντύπωση,το με πόση ευκολία,ορισμένα μέλη του forum,κρυμμένα στην ανωνυμία τους φυσικά,μετάτρεψαν τον τίτλο του θέματος "Αγνοείται 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό" σε "ΔΙΚΗ για την 28χρονη αυτοδύτρια στον Ποθητό"......Όταν λοιπόν αγαπητέ μου φίλε,εκφράζεσαι δημόσια και πόσο μάλλον όταν με τις δηλώσεις σου θίγεις συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις...καλό θα είναι να το κάνεις επώνυμα και υπεύθυνα!!!!!Αν αυτά που λες ευσταθούν τότε δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν...διαφορετικά καλά θα κάνεις να διαγράψεις ο ίδιος τον ευατό σου από αυτό το site και να πας κρυφτείς κάπου για να μην σε βρουν αυτοί που θίγεις!Λυπούμαι πραγματικά όταν βλέπω ένα σοβαρό forum όπως το scubadive.gr να μετατρέπεται από ορισμένους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ σε "κουτσομπολίστικο μεσημεριανό σόου"!!!!Μήπως οι κύριοι που είναι διαχειριστές της σελίδας αυτής πρέπει να αναθεώρησουν κάποια πράγματα,ώστε να αποφεχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον;