Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο angelohar
μμμ...μαλιστα...και εγω αυτο πιστευω χωρις να το εχω δικιμαση ακομα,γιατι εχει τα bands και τον μαζευει...
απο μερια αγκου ασκου ειχες εσυ κανενα προβλημα ?
σ'ευχαριστω πολυ..! 
|
Τώρα πια το χρησιμοποιώ μόνο για βουτιές rec με στεγανή (το καλοκαίρι με μικρότερο γενικά όγκο χρησιμοποιώ μια αρχαιολογία Cressi όχι απλά rec αλλά wreck

, και σε tec ένα πολύ πιο απλό bcd με 23Kg άνωση όπου με διπλές 15αρες και 4 80άρια αλουμίνια είναι (οριακά) καλό.
Δεδομένου όμως ότι τα κιλά που χρησιμοποιώ είναι και όσα χρειάζομαι, πλευστότητα φτιάχνω μόνο με την στολή.
Τώρα, σε καταδύσεις tec, γενικά δεν αντιμετόπισα ποτέ μου πρόβλημα, μπορώ όμως να σου πω πως όλες οι βαλβίδες εξαγωγής του αέρα (πλην του σωλήνα φυσικά), ήταν σχετικά δύσκολο να τις βρεις.
Από πλευράς αντίστασης στο νερό θα σου πω πως δεν θέλω να κινούμαι γρήγορα και έτσι δεν αντιμετόπισα ποτέ πρόβλημα.
Για τα bands θα επιμείνω να μην διανοηθείς ποτέ σου να τα βγάλεις....
Τέλος θα σου πω πως α)έχω δύο φίλους που έχουν σαν το δικό σου και απλά δεν θέλουν τίποτε άλλο και β) ότι θες να κάνεις κάνε το με την βοήθεια ενός τεχνικού εκπαιδευτή. Θα σε γλιτώσει από πολύ κόπο, χρόνο καθώς και δυσάρεστες εως και επικίνδυνες καταστάσεις.
Φιλικά,
Μάριος.