Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vanilly
... Έβγαλα το open water πρίν από έναν χρόνο και από τότε μέχρι τώρα είχα την ευκαιρία να βουτήξω 11 φορές.. Η τελευταία βουτιά έγινε το Νοέμβριο και από τότε κατάφερα να ξαναβουτήξω αυτές τις μέρες (Μαιο)..
|
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο vanilly
Και επιπλέον τα μέτρα που συνέβη το περιστατικό ήταν ήδη πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε για μια βουτιά μετά από 6 μήνες και χωρίς να έχω την απαραίτητη εμπειρία (ήταν 30.7 και το μεγιστο μου στα 40 για κανα δυό λεπτά μία φορά)...
|
Εκτός απο το τη ανάφεραν τα υπόλοιπα παιδια, ο τρόπος που βλέπω εγώ τα πράμγατα:
- Η πρώτη βουτια μετά από τόσο καιρό έπρεπε να γίνει πού πιο ξέβαθα απο το μαξ. βάθος που σου δίνει το open water.
- Με open water και 11 βουτιές (που ακόμα δεν έχω εμπειρίες) δεν παρασύρομαι στο να κάνω καταδύση στα 30 και 40μέτρα έστω και για 1-2 λεπτά.
Ξαναδοκίμασε σε μικρότερο βάθος όταν θα νοιώθεις άνετα ψυχολογικά και σωματικά (κρύο), ξαναπέρασε ορισμένες απο τις ασκήσεις που έκανες στο open water για 3-4 λεπτά (μην σπαταλίσεις ολο σου τον αέρα στις ασκήσεις) και κάνε μετά τη βόλτα σου μέσα στα όρια που έχεις εκπαιδευτή και όλα θα παν καλά