07-06-11, 08:56
|
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
|
|
Περιοχή: THESSALONIKI
|
|
Απάντηση: Αναζητούνται εθελοντές...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia
συμφωνώ λίγο πολύ με όλους γιατί όπως πάντα όλοι δίκιο έχετε....
Μαρια , οχι μονον εχουμε παντα δικιο , αλλα εσυ φταις για ολα (ρετσινια που σου κολλησε απο τοτε που βουτηξες δις με το Θετις     και εισαι υπολογη σε ολα μεχρι να βουτηξω κι εγω κι ας μην ειναι η δουλεια μου αυτη )
όμως το πρόβλημα των σκουπιδιών έχει πάρει μια διάσταση τόσο ανεξέλεγκτη που ειλικρινά δεν ξέρω αν μας παίρνει πια να το φιλοσοφούμε....
Εμεις φιλοσοφουμε και γινομαστε συνενοχοι της καταστασης , προσφεροντας στους τοπικους λιμοκοντορους (Δημοι , Κοινοτητες , κομματικες νεολαιες και ο,τι αλλο πρεπει να απαγχονιστει σε αυτην την χωρα , χωρις να γενικευω γιατι ολο και καπου θα υπαρχει μισος καλος) , σε συνδυασμο με τους τοπικους επιχειρηματιες την υπεροχη ευκαιρια να ληστευουν και αυτο το δημοσιο χρημα και να καρπωνονται απο τον κοπο και την καλη προθεση ανθρωπων σαν κι εμας .
Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα γινει ή όχι ένα επετειακό σκουπιδομάζωμα κάθε χρόνο... ούτε κι εγώ πολυπιστεύω πια σε όλο αυτο το πανηγύρι (αν δε συνοδεύεται τουλάχιστον από κάποια συγκροτημένη προσπάθεια ανάδειξης του γενικότερου προβλήματος)...
Αναδειξη του τοπικου καραγκιοζη κλεφτοκοτα γινεται
πιστεύω όμως ότι κάθε δύτης που αγάπησε αυτή τη θάλασσα οφείλει πλέον να κυκλοφορεί με διχτάκι πάνω του σε κάθε βουτιά του, όλο το χρόνο, και βγαίνοντας να απλώνει επιδεικτικά τα σκουπίδια στην παραλία προς τέρψιν του περίγυρου, προτού τελικά τα στείλει στον κάλαθο....
Εδω συμφωνω μαζι σου απολυτα , καλο ειναι ο,τι βλεπουμε , ει δυνατον να το μαζευουμε (αρχαια , ψαρια κλπ   ) (φυσικα αστειευομαι )
και παραφράζοντας, όπου κι αν κοιτάξω ο βυθός της Ελλάδας με πληγώνει... 
(γιατί καλή ελλάδα ποτέ μου δεν γνώρισα, τον όμορφο βυθό όμως τον έχασα μέσα απ' τα χέρια μου...)
Καλη Ελλαδα γνωρισες και γνωριζεις (αν οχι να σου συστησω μια γνωστη μου τπου ονομαζεται Ελλαδα που ειναι απο την Καβαλα και ειναι μια χαρα παιδι ) , καλη διαχειρηση και σωστη κοινωνικη πολιτικη δεν γνωρισαμε γιατι ολοι θελουμε να φαμε ο ενας τον αλλον . Καλους βυθους , δοξα τω Ρα εχεις δει (μην συγκρινεις με τροπικα) , οι επομενοι ειναι που δεν θα δουν ουτε τα λιγα που εχουμε την τυχη να δουμε .
Οπου και να παω , οσο και να ειμαι λιγακι προσεκτικος και συνειδητοποιημενος , πληγωνω κι εγω την Ελλαδα μαζι με ολους αυτους που βριζω , αλλα μετα φωναζω πιο δυνατα απο τους αλλους για να νομιζουν οτι εγω ειμαι αθωος σε ολες τις κατηγοριες (σιγουρα ειμαι σε καποιες σημαντικες αλλα σιγουρα οχι σε ολες ) . Οπως και να εχει τωρα ειναι η ευκαιρια να προσπαθησουμε περισσοτερο παρα να ακολουθησουμε την ευκολη λυση ,δηλαδη να τα βροντηξουμε ολα και να μην κανουμε ουτε τα λιγα καλα που καναμε
|
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα , μπουμπλε μπουμπλε , σμπαρεκουααακ (επειδη μου λεει να αυξησω τον αριθμο των λεξεων)