Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-10-07, 09:08
Το avatar του χρήστη nikostratos
nikostratos nikostratos is offline

Περιοχή: XANIA
Απάντηση: Εντυπώσεις από τον πρώτο σας εκπαιδευτή...

Σώτο αν και στον εργασιακό μου χώρο οι τιμές (των μελετών) είναι καθορισμένες ως "ελάχιστη αμοιβή", υπάρχουν πάμπολλοι που χρεώνουν ψίχουλα, αλλά πίστεψέ με έχουν τους τρόπους και τα παίρνουν διπλά και τρίδιπλα μετά...
Εκτός των άλλων, μπορείς να έχεις 10 πελάτες που τους χρεώνεις 200€ ή έναν που τον χρεώνεις 2000€ (μιλάω για το αντίστοιχο παράδειγμα του Σώτου)

Παράθεση:
Πρέπει να γινεις και συ λοιπόν φτηνός? Η αλλάζεις επάγγελμα?
Πείτε με ρομαντικό ή ότι άλλο νομίζετε, αλλά υπάρχει και μία τρίτη λύση.
Παλεύεις με τον τρόπο που θεωρείς τον σωστό και πιστέψτε με, μετά από κάποιες σφαλιάρες βέβαια, δικαιώνεσαι.

Ας μην μακρηγορούμε όμως για τον επαγγελματικό μου χώρο (ήταν παράδειγμα και όχι το αυτό πρόβλημα).

Το καταδυτικό που πήγα, είναι ίσος το ποιο παλαιό και καλά οργανωμένο στα Χανιά. Αυτές τις πληροφορίες είχα και για αυτόν το λόγο πήγα, δεν έκανα έρευνα αγοράς για τιμές.
Άλλωστε (όπως και στον τομέα της κατασκευής) η "καλή τιμή" σε κάνει να πληρώνεις ξανά και ξανά....

Θα συμφωνήσω με τον Φόιβο

Αυτό που ίσος μου καταλογίζω, είναι το οτι αν και με παρότρυνση ενός άλλου εκπαιδευτή, δεν έκανα καταγγελία στη Padi....
Μίλησα όμως στον ιδιοκτήτη του καταδυτικού, ο οποίος μας (την γυναίκα μου και εμένα) πήγε για δύο βουτιές (χωρίς χρέωση), από τις οποίες αποκόμισα μερικά πραγματάκια παραπάνω. Για το θέμα τις εκπαιδεύτριας του, όμως, το μόνο που γνωρίζω είναι οτι συνέχισε να την έχει.
Δεν γνωρίζω αν τις έκανε κάποια επίπληξη ή αν αυτή έχει διορθωθεί.
Το συμβάν της εκπαίδευσής μου το συζήτησα πρόσφατα με φίλο από τα Χανιά, ο οποίος έχει κάνει εκπαίδευση στο ίδιο καταδυτικό και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εκπαιδευτή που είχε...
Σαφώς φέρει ευθύνη το καταδυτικό για την εκπαιδεύτρια, αλλά και σαφώς δεν είναι όλοι οι εκπαιδευτές το ίδιο...
Απάντηση με παράθεση