Ok, λοιπόν, ας μιλησω σαν δυτης με προσωπικη εμπειρεια, των 4 φιαλων, αργοτερα βλεπουμε.
Παμε και φοραμε τις 2 κυριες και 2 επιπλεον φιαλες και παμε και βουταμε στα 5 μετρα. Καθομαστε καμια ωριτσα εκει και κανουμε το εξης
Πλευστοτητα, πλευστοτητα, πλευστοτητα.
Κραταμε τη θεση κουνωντας τα πεδιλα, κραταμε τη θεση χωρις να κουναμε τα πεδιλα
Μετα, πιανουμε τα θεματα με τις σωλήνες. Αναπνεεις απο τη μια φιάλη, αναπνεεις απο την άλλη, κανεις αλλαγη στην μια "επιπλεον" μετα στην άλλη, παιζεις με οοοολους αυτους τους σωλήνες χωρις να γινεις κοκορετσι
(οπως βλεπετε, εχω χιουμορ)
Μετα πιανουμε και κανουμε κι αλλα πραγματα, ειπαμε, μια ωριτσα χαλαρα. Σε καποια τετοια βουτια που καναμε, βγηκαμε στ 84 λεπτα, γιατι ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕΕΕΕΕ (μα εχω χιουμορ, το ξαναλεω). Απο πλευρας επαρκειας αερα, με τις 2 12αρες και 2 αλουμινιου 11αρες ειχαμε αερα να μας βρει το ...επόμενο πρωι, εκει στα 5μ.. Κρουασαν ντελιβερυ εχει ?
Και τωρα η ερωτηση. Μα καλα ρε "Μπιπ", βουτια μας λες τωρα, τι μ%$#%%ς ειναι αυτες, πατε και παιρνετε 4 μπουκαλια, πατε στα 5 μετρα, βουτια ειναι αυτο, δυτες εισαστε εσεις ή ... ρεμετζα, οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.
Οκ. Επειδη εχω χιουμορ, οντως, τα λεω ολα αυτα, επειδη εχω προσωπικη πειρα απο μια τετοια διαδικασια.
Τα κανουμε ολα αυτα, οχι μια, οχι δυο, αλλα δεκα και παραπανω φορες, γιατι κάαααποιοα στιγμη που θα παμε στο ναυάγιο των 40, των 50 των 50+, των 50+++ μετρων, ναι, εκει θα χρειαστούν όοοοολα αυτα, για εκει ΔΕΝ πανε δυτες "ευκινητοι" και με λεπτες στολές, με μια φιαλη στην πλάτη και με (ατμοσφαιρικο) αερα στη φιάλη.
Μιλαμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα, καταστασεις περα απο αυτα που μαθαμε στα οπεν γουωτερ και στα αντβανσετ, και καλο θα ήταν, για πραγματα που δεν ξερουμε, να μην μιλαμε και πολύ.... και να λεμε και σαχλες....

ετσι δεν ειναι ?
Απλά, κατανοητά, αφησα καμια απορια ανοιχτη ?