Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #4  
Παλιά 24-08-11, 12:41
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 08-06-2007
Περιοχή: THESSALONIKI
Μηνύματα: 831
Απάντηση: Κατάδυση στην Αλόννησο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ppetross21 Εμφάνιση μηνυμάτων

Δέν αρκεί να "ανοίξει" η Αλόνησσος , θα πρέπει οι περιοχές που θα "ανοίξουν" να οριοθετηθούν ως ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ/ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ.
Ετσι μονον θα μπορεσουν πιθανως να μην μας αφηνουν να βουταμε ελευθερα και παλι . Το θεμα δεν ειναι να επιτρεπεται ,αλλα μονον με παροχους , βασικο ειναι να μπορουμε να βουταμε και με τις παρεες μας χωρις ειδικες αδειες , παραβολα μεσαζοντες μικροσυνεννοησεις και αλλες τετοιες αηδιες . Να μην πρεπει να παρακαλαμε και να πληρωνουμε και να χρωσταμε χαρη στον καθε αρουραιο που με καποιον ελεεινο τροπο εβαλε τα σκ@τοχερα του στην μεση (που να του γυρισουν και να φυτρωνουν προς τα μεσα) , αυτοι πρεπει οχι μονον να εκλειψουν , αλλα να κυνηγηθουν μεχρι εξοντωσης .
Πρεπει να μπορουμε να βουταμε , εστω εκτος συγκεκριμενων ευαισθητων περιοχων (σεβαστο αυτο για πολλους λογους που αποδεχομαστε σε καποιες περιπτωσεις ) , αλλα χωρις ορους , περαν της αυστηρης επιβολης κανονων στις βουτιες (οχι ψαρομπουκαλα , οχι αρχαια , οχι σκουπιδια , οχι τσαλαπατηματα , οχι οπου ναναι τις αγκυρες κλπ κλπ κλπ) .
__________________

Απάντηση με παράθεση