Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-09-11, 07:34
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Δυναμίτες στο οικοσύστημα του Αιγαίου

Ετσι που μιλατε εσεις οι δυο ( Καρελας - Seafarer ) , δινετε την εντυπωση οτι στην χωρα μας ο καθενας κοιτα την παρτη του κι ας καιγεται ο υπολοιπος κοσμος , ντροπη σας . Που βρε τα ειδατε αυτα ? Ακου χλωρινες . Ειδε βρωμικη την θαλασσα ο ανθρωπος και εσπευσε να την "καθαρισει" . Ξερετε ποσες ακαθαρσιες παραγουν τα ψαρια ημερησιως ? Ξερετε ποσα ψαρια τρωνε τα ψαρια ημερησιως ? Αντι να τους στηνουμε αγαλματα για την περιβαλλοντικη τους ευαισθησια , αμεσως να τους κατακρινουμε . Μου φαινεται εσεις οι δυο δεν πατε καλα . Ακους εκει δυναμιτες . Που ακουστηκε (αν σκασει αλλη μια φορα κοντα μου δεν θα ακουω τιποτα πια , μια φορα την γλυτωσα ) ?
Αντι να τους προτεινετε για Δημαρχους , Κοινοταρχες , Βουλευτες , Υπουργους , ή εστω βρε παιδι μου , για αυτους τους αρουραιους τους παρατρεχαμενους ανθυπονταβατζισκους που συναντας σε ολες τις Δημοσιες και Δημοτικες Υπηρεσιες , εσεις λασπολογειτε εις βαρος τους .
O Tempora O Mores ( ή , οπως λεει και ο πειρατης : ΟΙ ΓΑ ... ΟΙ ΓΑΓΑ .. ΟΙ ΓΑΓΑΓΑΓΑ ... ΟΙ ΓΑΓΑΓΑΓΑΛΑΤΕΕΕΣ.... O Tempola O Moles )

Απάντηση με παράθεση