Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-10-07, 15:28
Το avatar του χρήστη Thanos
Thanos Thanos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Αλουμινίου ή Σιδερένιες μπουκάλες για την αποσυμπίεση

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Andreas Triantopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Sorry που επειμενω... αλλά ώρα ανάγκης, όπου έχεις χρησιμοποιήσει το long hose, άρα έχουμε χοντρό πρόβλημα out-of-air μέλους της ομάδας και άρα η κατάδυση τελείωσε, πάμε απάνω για deco τώρα. Μαζευω το long hose αφού ο λήπτης και εγώ ολοκληρώσουμε τη διαδικασία NOTOX (αλλαγής μίγματος). Το long hose μπαίνει hogarthian και ενώ αποσυμπιέζω έχω όλο το χρόνο να μπώ σε πολλαπλά NOTOX από φτωχά σε πλουσιότερα μίγματα, ανεβάζοντας (εάν θέλω...) πάνω το μίγμα που θα πιώ πρώτα. Η σειρά είναι: 1. Πάνω αριστερά, 2 κάτω αριστερά, 3 κάτω δεξιά, 4 πάνω δεξιά το ΕΑΝ80+...
Δεν βλέπω το πρόβλημα αλλά δεν είμαι και ο Πάπας με το αλάθητο. Τι λές εσύ?

Με χαρά μεγάλη. Το Σάββατο μεσημέρι έχουμε Adv EANx βουτιά, θα είμαι από το πρωί, έλα να τα πούμε, κερνάω καφέ, μπίρες κλπ...
Οπότε ξεκινάς να έχεις αλλού στην αρχή το long hose και αλλού μετά . Αφού στο τέλος καταλήγεις να το τοποθετείς σε σχηματισμό Hοgarthian όπως λες τρόπο, γιατί δεν το κάνεις απο την αρχή;

Έστω ότι το μαζεύεις σε σχηματισμό Hogarthian, τότε μιας και είναι 2μ, πως το περνάς στο σώμα σου;; Σε ρωτάω γιατί εάν το περνάς κάτω απο την μασχάλη όπως λές, τότε πρέπει να περισσεύει λίγο

ΥΓ. Συμφωνώ 100% για αυτό που λές περί ανταλλαγή απόψεων