Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-07, 14:26
Το avatar του χρήστη Andreas Triantopoulos
Andreas Triantopoulos Andreas Triantopoulos is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Αλουμινίου ή Σιδερένιες μπουκάλες για την αποσυμπίεση

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NKaratzas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανδρεά, αν κάποιος αγοράσει ένα δίμετρο σωλήνα και χωρίς την απαιτούμενη εκπαίδευση τον τοποθετήσει στον εξοπλισμό του σίγουρα θα έχει προβλήματα .....
Couldn't agree more!!!

Παράθεση:
και μη ξεχνάς ότι το Hogarthian ξεκίνησε για καταδύσεις σε σπήλαια.
Το γνωρίζω... Εγώ απλά θέτω τις δικές μου επιλογές

Παράθεση:
Απόσπασμα από το DIR Greece.
Η Hogarthian φιλοσοφία προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με το πού επιλεγω να βάλω το long hose.

Ξανά και για να μην παρεξηγηθώ... δεν προσπαθώ ούτε να πείσω, ούτε να επιβάλω μία απόψη (άλλωστε όπως ξέρεις ακόμα μαθαίνω και έχω πολύ δρόμο ακόμα).

Παραθέτω απλά τις επιλογές μου και είμαι ανοιχτός σε κριτική και σε εναλλακτικές λύσεις και πρακτικές. Η μόνη μου διαφωνία έγκειται στην αντιμετώπιση της κατάδυσης ή ορισμένων πρακτικών/θέσεων/φιλοσοφιών ώς θρησκεία. Για μένα ένα μόνο πράγμα είναι απόλυτο, ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο. Κανείς δεν είναι αλάθητος και κανείς δεν έχει την απόλυτα σωστή απάντηση για όλα. Η απόλυτη θέση αφαιρεί τη δυνατότητα μάθησης, βελτίωσης και ανάπτυξης. Γιαυτό άλλωστε κάποιες θεοκρατικές κοινωνίες βρίσκονται ακόμα στο Μεσαίωνα, ενώ άλλες στον 21ο αιώνα...

Τις μπουκάλες μου ρε χαμένο!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 24-10-07 στις 14:32.
Απάντηση με παράθεση