Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia
Οι ελληνικες αρχές δε θα μας πιέσουν ποτέ.... δεν έχουν κανένα λόγο να μπλέκουν με τις θαλασσινές μαφίες....
Θα μας πιέσει όμως η Ευρώπη..... Και παρόλο που αυτά που ανέφερε ο Δημήτρης συμβαίνουν ανέκαθεν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν για καιρό ακόμα στις θάλασσες μας, θέλω να ξαναπώ ότι δεν είμαι αφελής, δεν είμαι υπεραισιόδοξη, απλά βρίσκω πολύ θετικό το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν κι αυτοί πλέον έχουν κι έναν ευρωπαϊκό νόμο στα χέρια τους. Δατς ολ.
Δημήτρη τα Χάλαρα δεν τα φοβάμαι. Είναι πολύ άγρια από μόνα τους, θα τους συντρίψουν τη φτέρνα όλα μαζί τα παλιοτόμαρα.
Το νου σου στη Νικουριά όμως.... πολύ πιο εύθραυστη, πολύ πιο εκτεθειμένη, πολύ πιο βατή.... αλλά και NATURA. Ίσως σου ακούγεται κοροϊδία αυτό (δε σε αδικώ), αλλά να θυμάσαι ότι για μια προσφυγή στην Ευρώπη η λέξη NATURA αποκτάει άλλη χροιά...
|
Αυτό είναι κατάντια....
Ο "ελεγχόμενος" να απευθύνεται σε ανώτερο ελεγκτή για να ελέγξει τον ελεγκτή επειδή δεν ελέγχει τους ελεγχόμενους και έτσι ο ελεγχόμενος να ελέγχει τους άλλους ελεγχόμενους και τον ελεγκτή.
Και δυστυχώς έχεις δίκιο...