Συμφωνώ και με Νικόστρατο και με Κυριάκο. Με τον Νικόστρατο γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη της ψηφιακής εικόνας και με τον Κυριάκο γιατί είμαι πολύ πιο ελαστική στην όποια "κατάχρηση" γίνεται για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς σκοπούς.
Ταυτίζομαι απολύτως με την πεποίθηση του Κυριάκου
Παράθεση:
και όταν γνωρίζουμε κάτι, το σεβόμαστε /εκτιμούμε περισσότερο
|
και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις προσπαθώ να μην ξεχνάω τον δικό μου *ιδιαίτερο* τρόπο ανακάλυψης της φύσης οταν ήμουν παιδί (θυμηθείτε κι εσείς λίγο τις πρώτες σας προσεγγίσεις, μην ντρέπεστε πολύ, είναι φυσιολογικό

).
Προτείνω επίσης να διαβάσετε κάποια βιογραφία του Δαρβίνου να δείτε πώς μάζευε τις βιολογικές κολεξιόν του οι οποίες και τον οδήγησαν στη διατύπωση της περίφημης θεωρίας του..... Επίσης δείτε τα πρώτα ντοκιμαντέρ του Κουστώ και τον τρόπο που συμπεριφερόταν η ομάδα του στα είδη που μελετούσε.
Μαζί σας για τα έντομα. Κάνω μόνο το συνήγορο του διαβόλου.... χρειάζεται κι ένας τέτοιος....
Νικόστρατε, υποθετικά μιλώντας πάντα, αν κάνεις πως μαζεύεις γυμνοβράγχια από την Ερυθρά θα σε μαζέψουν 2-3 divemasters γι'αρχή.... Αν παρ'ελπίδα τους ξεφύγεις, θα έχεις να κάνεις με την ασφάλεια του αεροδρομίου τους... δεν είναι εύκολο να βγάλεις ούτε νεκρό κοχύλι από αυτή τη χώρα. Προφανώς ξέρουν το συμφέρον τους