Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 13-03-12, 21:23
Το avatar του χρήστη Achaia Scuba
Achaia Scuba Achaia Scuba is offline
 
Εγγραφή: 16-06-2007
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Μηνύματα: 133
Απάντηση: Πάγωμα πρώτου σταδίου σε αναπνευστική συσκευή

Φιλε μου Καλησπερα,

η κατασταση του ρυθμιστη που παραθετεις οφειλεται κατα πασα πιθανοτητα σε Free flow (ακατασχετη ροη) απο το 2ο σταδιο αλλα και απο αρκετα μεγαλη διαρροη απο οπουδηποτε αλλου στο συστημα, το ιδιο μπορει να συμβει σε ολους τους ρυθμιστες πιεσης εκτος νερου.
Ισως ο χρηστης να μην καταλαβαινε την ακατασχετη ροη λογω αγχους (ειχα καποιους πυροσβεστες μαθητες και μου μιλησαν για στοες με καπνο στα πλαισια εκπαιδευσης και ποσο στρες ειχαν) ή να πατουσε συνεχεια το μπουτον αναζωογωνησης για να του δινει περισσοτερο αερα στη μασκα.
Παραλληλα με την τεχνικη ερευνα για την σωστη λειτουργια του συστηματος θα σου προτεινα να μιλησεις με τον χρηστη σε βαθος....!
θα μελετησω το εντυπο και θα επικοινωνησω μαζι σου, με ενδιαφερει (ειμαι τεχνικος ρυθμιστων πιεσης) η περιπτωση.

Νεκταριος
__________________
Νεκτάριος Κατριβέσης - Πάτρα
https://www.facebook.com/nektecrec/
https://twitter.com/NekTec/
http://www.youtube.com/user/AchaiaScuba

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Achaia Scuba : 13-03-12 στις 21:34. Αιτία: Συμπληρωμα μηνυματος
Απάντηση με παράθεση