Θέμα: LP Port
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-12, 20:09
Το avatar του χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος
Μυλωνάκης Κων/νος Μυλωνάκης Κων/νος is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Χανιά
Απάντηση: LP Port

Εαν εννοείς τις 'γρατζουνιες' που φαίνονται στη πατούρα της τρυπάς νομίζω πως είναι απλά διάβρωση του υλικού εάν δεν έχει γίνει σέρβις ποτέ.
Μπορεί να είναι και κατσαβίδι που χρησιμοποιήθηκε για να καθαριστεί η πατουριτσα από τυχόν πρασινίλες-αλατα άλλα νομίζω πως ακόμα και ο πιο μπακάλης τεχνικός ρυθμιστών σήμερα χρησιμοποιεί η χημικά (ξύδι- Φωσφορικό οξύ, κτλ) η μπανιερά με υπερήχους. Πάντως εάν έχει γίνει σέρβις το πιο πιθανό είναι να έχει μπει χεράκι από μπακάλη..

Ίσως ... και λέω ίσως διότι δεν ξέρω τι τάπες έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω στο ρυθμιστή βιδώθηκε κάποια τάπα από άλλη εταιρία κάποια στιγμή 1-2 χιλιοστά μακρύτερη και γρατζούνισε την πατουριτσα. Αλλά αυτό το σενάριο είναι λίγο τραβηγμένο διότι συνήθως είναι όλα ίδια αυτά τα ταπακια...

Τον έχεις ποτέ στείλει για σέρβις? Ήταν από την αρχή δικός σου?

Όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τίποτα διότι η συγκεκριμένη πατούρα δεν δουλεύει για στεγανοποίηση, απλά υπάρχει . Απλά ένας ελενχος κάθε 6 μήνες δεν θα ήταν άσχημος για να δεις εάν η ζημιά συνεχιστεί και αρχίζει να φεύγει η επινικέλωση που έχει γίνει από την μαμά εταιρία..
Απάντηση με παράθεση