Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-06-12, 12:35
Το avatar του χρήστη vagos
vagos vagos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Νότια Προάστια
Απάντηση: Λόγοι απουσίας στίγματος καταδυτικών σημείων

Δεν κατηγόρησα κανένα. Μίλησα γενικά για το ιντερνετ και τα φορουμ. Δεν στοχοποίησα κανένα προσωπικά. Όντως δεν είχα δει τα παραπάνω θέματα που παρέθεσε ο Δημήτρης αλλα επίθεση δεν έκανα οπως μου κάνεις.

Σας έχω επισκεφτεί και γνωρίζω την προσπάθεια σας. Όμως μπορώ να πω οτι ο υπέρμετρος ζήλος δεν είναι πάντα καλός. Αρκετά άτομα έχουν μέσα στο φόρουμ ύφος καρδιναλίων και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Θέλετε συσπείρωση; Θέλετε φοβισμένοι open water να έρθουν κοντά σας; Θέλετε υποψήφιοι δύτες να ξεκινήσουν; Εαν ναι ισως θα πρέπει να σκεφτείτε κάποιες αλλαγές.

Δεν γίνεται οταν κάποιος να εκφέρει την άποψη του η μια ερώτηση να τον αρπάζουν απο τα μαλλιά. Αν ανοίξετε τα μάτια σας θα δείτε οτι αυτό γίνετε. (οπως άλλωστε και τώρα)

Υπάρχουν πολλοι παλιοί δύτες με πολλές γνώσεις που ομως δεν ειναι ανοικτοί σε διάλογο. Μπετοναρισμένοι εγκέφαλοι που τα ξέρουν όλα.

Επίσης το φορουμ ειναι κλειδωμένο; Φαντάζομαι υπάρχουν κρυφά threads μονο για τα μέλη. Θα μπορούσε να περιοριστεί το κρυφό κομμάτι, οχι επειδή το λέω εγώ αλλα για να δείξετε τον ανοικτό χαρακτήρα του φόρουμ.

Επίσης μετα τις παρουσιάσεις που τόσο όμορφα παρουσιάζονται και με τόσο κέφι και μεράκι, το υλικο βγαίνει μόνο για τα μέλη; Οταν γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το υλικό της παρουσίασης (τα προγράμματα κτλ) γιατι δεν υπάρχει απάντηση;

Είναι αρκετά τα θεματάκια που σε κρατάνε σε αποστάσεις στο συγκεκριμένο φόρουμ αν θέλεις να το γυρίσουμε συγκεκριμένα.

Είναι προσωπική άποψη και απλά βρήκα την ευκαιρία να την παραθέσω, εν θερμό.

Βγάλε με παράλογο αλλα είναι η γνώμη μου. Έχω υπάρξει σε πολλά φόρουμ αλλα πραγματικά είναι λίγα αυτα που προσπαθούν να σε απωθούν. Φορουμ = διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.
Απάντηση με παράθεση