Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-12, 09:31
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: μινι φιλτρο για ασφαλες γεμισμα μπουκαλας!!!`

Εχω αγορασει δυο διαφορετικα τετοιου τυπου φιλτρα , μαλιστα το ενα ειναι της BAUER και μπορει να χρησιμοποιηθει για γεμισμα στα 300 bar . Οταν πηγα σε δυο καταδυτικα και ζητησα να το χρησιμοποιησω , μια εποχη που ειχα μια ευαισθησια στους πνευμονες μου και δεν γινοταν να αναπνεω λαδια και βρωμιες υπο πιεση υποβρυχιως , οι παροχοι εμφανιζοταν προσβεβλημμενοι που δεν τους εμπιστευομαι , παρα το γεγονος οτι η προσεγγιση μου δεν εδινε καθολου τετοια εντυπωση . Αυτο που μπορω να καταλαβω στην αρνηση τους ειναι οτι , σε περιπτωση που δεν γνωριζουν τα συγκεκριμενα φιλτρα , λογικο ειναι να μην αφηνουν τον καθε εναν να προσαρμοζει πατεντες και γκατζετακια που αυτος δεν μπορει να ξερει οτι ειναι ασφαλη για το μαγαζι του και ακομα και για αυτον που θα αναπνευσει απο την φιαλη . Δυστυχως , μεχρι στιγμης τα εχω εντελως αχρησιμοποιητα λοιπον διοτι ακομα και αυτοι στους οποιους πηγα και τα γνωριζουν παλι δεν δεχονται να τα χρησιμοποιησω , με αποτελεσμα τουλαχιστον σε εναν απο αυτους να συνεχισω να γεμιζω την φιαλη μου με λαδια και να τα εισπνεω στην βουτια , επισης να πρεπει να σκεφτομαι να καθαρισω την φιαλη μετα απο , αν οχι καθε , αλλα σχεδον καθε βουτια .

Απάντηση με παράθεση