oldfashioned μεν, σωστος δε sir Ευθυμιου (ελπιζω να μη πειραζει που μετα απο τοσο καιρο αναπτυσεται μια οικειοτητα)
Επειδη το thread ειναι στο Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Ρυθμιστές Αναπνοής και Φιάλες και οχι στο Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Τεχνική Κατάδυση, δε θα σχολιασω το long hose σαν τακτικη (ολοι το κανουν εκει που χρειαζεται) αλλα σαν καθημερινο εξοπλισμο αναψυχης.
Το μηκος σε λιγα πραγματα αποτελει λυση
Στους περισοτερους αυτοδυτες (των 20-30m) το long hose περισοτερο θα ειναι image making παρα βασικο μετρο ασφαλειας αφου το εφεδρικο εχει αρκετο μηκος για να μην ειναι αγκαλια οι δυτες.
Βασικο ειναι να ΔΟΥΛΕΥΕΙ κι ας ειναι και ολοκληρο κολαουζο.
Καλυτερα να δινουμε σημασια στη τηρηση των predive διαδικασιων παρα να τονιζουμε την σημασια του υλικου. Στη καταδυση ΔΕΝ κανουν τα εργαλεια το μαστορα, αλλα η σταση του. Συγχωρηστε με τον ανDIRησια!