Ήταν 180 ευρώ με τα μεταφορικά. Δηλαδή γύρω στα 200 κάτι δολάρια. Δεν είχε ηλεκτρονικά και το δέμα ήταν μικρό σχετικά. Χθες πήγα το παρέλαβα. Ίσως να φταίει το ότι το έβαλα express επειδή βιαζόμουν. Ε 3 βδομάδες περίμενα τελικά

Δεν έχω παράπονο από το divegearexpress δεν φταίνε αυτοί σε κάτι. Το κρίμα ήταν ότι όπως τα υπολόγισα μου βγήκε 15 ευρώ πιο ακριβά από το να τα έπαιρνα από εδώ. Ε αν βάλεις και τα μεταφορικά (γιατί δεν τα βρίσκεις όλα σε 1 μαγαζί) βγαίνει ίδια τιμή. Αλλά από αθήνα θα τα έπαιρνα στα χέρια μου σε 3 μέρες χωρίς άγχος και τραβήγματα.
Τεσπά... άλλη φορά μπορεί να δοκιμάσω το shop and ship. Το "κακό" είναι ότι το divegearexpress ήταν πολύ τυπικό στην παραγγελία. Με απόδειξη αναλυτική κολλημένη απ'έξω, ακριβείς χρεώσεις κλπ. Γενικά πάντως για ακριβές παραγγελίες προτιμώ ευρώπη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Καλύτερα 10 - 15 ευρώ παραπάνω και το κεφάλι ήσυχο παρά ρίσκα να πληρώνω δώρο πάσχα στους τελωνιακούς..
Δημήτρη η εκτίμηση η δική μου είναι ότι
1) Τα express ίσως τα κοιτάνε πιο αναλυτικά στο τελωνείο. Γιατί έμαθα ότι πλέον ότι είναι εκτός ΕΕ σταματάει τελωνείο.
2) Τα τελευταία χρόνια, βλέπεις ότι από παντού σου ζητάει λεφτά το κράτος. Οπότε φαντάζομαι ότι έχουν σφίξει και εκεί τα πράγματα και βαράνε πιο συχνά.