Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-05-13, 01:35
Το avatar του χρήστη Ναυτίλος
Ναυτίλος Ναυτίλος is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Σταμάτα-Αττική
Απάντηση: τή γνώμη σας

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι στο κομματι του εξοπλισμου που δεν πρεπει να εισαι φειδωλος ειναι ο ρυθμιστης πίεσης. Παλιο γνωμικο " το φθηνο ειναι και ακριβο" μου εχει βγει αληθες πολλακις. Βουταω με τον ιδιο ρυθμιστη πολλα χρονια και δεν τον αλλαζω με τιποτα ενω ολα τα υπολοιπα οπως BCD, στολες, πεδιλα κλπ αλλαχτηκαν λογω χρησης.
Ο Δημητρης εχει δικιο για το θεμα σερβις μιας και ενας εδω "εξουσιοδοτημενος" μου ειχε κανει ζημια και το ανακαλυψε ενας τεχνικος σ ενα ταξιδι στο εξωτερικο. Ευτυχως εκλεισε ο τυπος και δεν ξαναπηρε αλλο ατομο στο λαιμο του. Απο τιμες ψαχτο και ειμαι της αποψης να αγορασεις απο εδω εστω και λιγο ακριβοτερα γιατι αλλιως σε αντιμετωπιζουν οταν εχεις προσωπικη επαφη και θα ειναι προς ωφελος σου π.χ καποια αστοχια αν και το πλεον απιθανο για τα σημερινα στανταρντς. Για το συγκεκριμενο μαγαζι εχω ακουσει καλα λογια αλλα υπαρχουν και αλλα εξισου καλα. Δες και μονος σου για να εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη. Και παλι εδω ειμαστε για να το συζητησουμε. Ελπιζω να βοηθησαμε.

Νικ
Απάντηση με παράθεση