Κώστα,
Ομολογώ πως δε μου αρέσει η προσπάθειά σου να με διαβάλλεις οτι δήθεν επίτηδες σου έδωσα ψευδείς πληροφορίες. Στο τηλεφώνημά σου μου ανέφερες για "...εκρήξεις από μέσα προς τα έξω...", ναυάγιο που "...σίγουρα έτσι πιασμένο είναι από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο...", "...κολλητές λαμαρίνες..." και διάφορα άλλα, τα οποία για μένα ήταν φανερά παραλογισμοί. Για να μην σε προσβάλλω απλά δεν σου χάλασα χατήρι και απέφυγα να σου απαντήσω. Όσον αφορά το ΠΕΤΑΛΛΟΙ, θα δεις οτι στη σελίδα με τα νέα του wreckDiving
www.wreckdiving.gr/news το αναφέρουμε με το όνομά του από τον Ιανουάριο του 2011 και την καταχώρηση αυτή μπορούσαν να τη διαβάσουν όλοι. Άρα, ούτε έκρυψα κάτι, ούτε το προσπάθησα, αντιθέτως και όλα ήταν δημοσιευμένα και το ναυάγιο ταυτοποιημένο με μια έρευνα σε εξέλιξη. Και τελειώνοντας με αυτό,
για να σου ανταποδώσω τη λάσπη δε νομίζω οτι είναι τυχαίο που το αρχικό post του thread έγινε μερικές μέρες μετά το "αναγνωριστικό" σου τηλεφώνημα για το ποιό είναι το ναυάγιο.
Όσον αφορά τα σχόλια που ζητάς για τις λαμαρίνες, δεν έχω καμία όρεξη να σου απαντήσω. Αντίθετα με το Δημήτρη που σας κάλεσε να δουλέψετε μαζί το ναυάγιο, εγώ δεν το έκανα. Και πάλι όπως ο Δημήτρης δείχνει σεβασμό (και τον ευχαριστώ γι' αυτό) και μας αφήνει να τελειώσουμε την έρευνά μας θα σου πρότεινα το ίδιο να κάνετε και εσείς (εάν και δεν έχετε δείξει
τέτοιες ευαισθησίες μέχρι τώρα).
Με εκπλήσσει πάντως που σου είναι "φανερό" οτι οι λαμαρίνες έχουν ξεκαρφώσει. Εάν εσύ είδες καρφωτό πλοίο, τότε ποιος το βάφτισε κολλητό; Νομίζω οτι οι υπαινιγμοί σου δεν είναι δίκαιοι για τους συνεργάτες σου...