Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-14, 19:38
Το avatar του χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος
Μυλωνάκης Κων/νος Μυλωνάκης Κων/νος is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Χανιά
Απάντηση: S.S. WAIHEMO (πρώην CANADA CAPE) 1904-1918

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο georgep5180 Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε φιλε Μυλωνακη μας δουλευεις...πηρες τον αλλον τηλεφωνο να σας ξεστραβωσει ποιο ναυαγειο ειναι για να βγειτε να του πειτε οτι κανει λαθος????? και γκρινιαζεις οτι σε δουλεψε κιολας Ε την επομενη φορα παρε 11880!!!!
11880 Με έκανες και γέλασα.

Μην διαστρεβλώνεις τις καταστάσεις όμως προσπαθώντας να πεις μια άσχετη ατάκα προσβάλλοντας με. Δεν έχεις ιδέα προφανώς πως έχουν τα πράγματα. Και βέβαια θα έπαιρνα τηλ τον πρώην συνεργάτη μου να τον ρωτήσω και να συγκρίνω πληροφορίες για ένα ναυάγιο το οποίο ξεκινήσαμε μαζί. Ποτέ δεν κινήθηκα προσωπικά εγώ υποχθόνια και όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου το γνωρίζουν.Τα υπόλοιπα και το πως το πήρε ο καθένας είναι σίγουρα θέμα αντίληψης που διαφέρει από άτομο σε άτομο,οπότε καλύτερα άστα για αυτούς που έχουν σχέση με το θέμα.
Βέβαια από την άλλη σε ένα φόρουμ ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, και προφανώς δεν θα σου κόψω εγώ την ανάγκη να κάνεις πλακίτσα, οπότε και γελάω.

Στη συνέχεια θα κρατήσω αυτό που είπα στο προηγούμενο μήνυμα μου λέγοντας σου ξανά πως δεν έχω καμιά διάθεση να ασχοληθώ άλλο με το θέμα με τους σχετικούς, γιατί προφανώς κάτι δεν μου αρέσει. Πόσο λοιπόν με τους άσχετους...

Χαιρετώ.
Απάντηση με παράθεση