Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-14, 16:19
Αντώνης Γράφας Αντώνης Γράφας is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: HMS LCT (Βρετανικό Αρματαγωγό) Βίντεο

Αγαπητέ χρήστη του συγκεκριμένου φόρουμ (explorer).

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το Τηθύς που μας επιτρέπει να εκφραστούμε να αλλάξουμε απόψεις και ιδέες μέσα από αυτό το χώρο.
Στην αρχή του κειμένου σου γράφεις ότι το πλοίο που περιγράφουμε δεν είναι αρματαγωγό αλλά αποβατικό. Αργότερα προς το τέλος γράφεις ότι τελικά αυτό είναι
το Α-16,το οποίο χαρακτηρίζεται στο βιβλίο,Πόλεμος στο Αιγαίο 1941-1945 εκδόσεις EUROBOOKS,σελίς 121, ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ.
Στην σελίδα μου http://www.grafasdiving.gr/nauagia2.php?lang=gr&id=50 το αναφέρω σαν βρετανικό Αρματαγωγό.
Να δούμε λίγο την λέξη αποβατικό. Προέρχεται από την απόβαση, όπου μπορεί αυτή να πραγματοποιηθεί με πλωτά μέσα, μεταφέροντας άρματα, οχήματα, στρατιώτες και άλλα
υλικά. Όλα τα πλοία αυτού του τύπου που κατασκευάστηκαν τότε μπορούν να ονομαστούν και αποβατικά διότι μπορούσαν να πάρουν μέρος σε απόβαση.
Σαφώς υπάρχουν διαφορές προς της διαστάσεις,θα τις δούμε όμως και αυτές μαζί με την τοποθεσία του ναυαγίου.
Αναφέρεις με υπαινιγμό και έχεις όλο το δικαίωμα, ότι το ναυάγιο ίσως να μην είναι εκεί που λέμε ότι είναι. Σου λέω μετά βεβαιότητας ότι βρίσκεται
στον κόλπο της Αναβύσσου, ισοβαθής 110μ. Το εν λόγω ναυάγιο το έχω κολυμπήσει και βιντεοσκοπήσει από άκρη σε άκρη και είναι περίπου 40-45μ μήκος.
Άρα το κατά πολύ μικρότερο όπως έγραψες αποβατικό,στην αρχή του κειμένου σου πάλι δεν ισχύει.

Να δούμε ένα άλλο κομμάτι από τα γραφόμενά σου.
Παρακαλώ σε περίπτωση διόρθωσης του κειμένου στην ιστοσελίδα σας να γίνει μνεία στη παρούσα ιστοσελίδα και στον γράφων.
Νομίζω ότι αυτό ορίζει η όποια δεοντολογία.

Καταρχήν όταν κάποιος σχολιάζει ένα τέτοιο ναυάγιο-κατάδυση το πρώτο που κάνει ασχέτως αν συμφωνεί με τα γραφόμενα ή όχι, είναι να δώσει συγχαρητήρια
στους ανθρώπους που κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν. Μεσοπέλαγη κατάδυση -110μ με ρεύματα, δυσκολίες κλπ. Πιθανών να μην έχεις σχέση με αυτά.
Δεύτερον, σε ποιον να γίνει μνεία; σε κάποιον explorer; Οι περισσότεροι όπως βλέπεις γράφουν με τα ονόματά τους. Εσύ ποιος είσαι; Μην περιμένεις λοιπόν
καμιά μνεία από εμένα στην σελίδα μου με ψευδώνυμα και μάσκες. Άλλωστε έχω συνεργαστεί με συναδέλφους μου και τους αναφέρω. Αυτό ορίζει η δεοντολογία
να ξέρουν όλοι με ποιους μιλούν.
Απάντηση με παράθεση