| 

Απάντηση: HMS LCT (Βρετανικό Αρματαγωγό) Βίντεο

Αγαπητέ χρήστη του συγκεκριμένου φόρουμ (explorer) 

Επειδή βλέπω ότι η συνεννόηση αρχίζει και γίνεται δύσκολη και δεν έχω ούτε χρόνο αλλά ούτε και θέλω να κουράζω τους αναγνώστες, λέω τα εξής, κλείνοντας τουλάχιστον για εμένα το ζήτημα. 

Σε διάφορες βιβλιογραφίες βλέπουμε ότι αναφέρεται το πλοίο αυτό σαν αποβατικό, αλλού σαν αρματαγωγό (peter schenk  πόλεμος στο Αιγαίο  σελίς 121),και στο βιβλίο του κου Παραδέλη (τα πλοία του πολεμικού ναυτικού 1829-1999 σελίς 30) σαν αποβατικό αρμάτων .Θέλω να πω ότι ο κάθε ιστορικός αποτυπώνει τα θέματα από την σκοπιά του και την δική του οπτική γωνία στο ίδιο αντικείμενο. Όλοι μιλούν για το ίδιο θέμα με λίγο διαφορετικές ορολογίες χωρίς να ξεφεύγουν από την ουσία. Αυτά που έγραψες σίγουρα δεν είναι λάθος αλλά μπορεί να αποδοθούν από κάποιους ιστορικούς -και το είδαμε αυτό- λίγο διαφορετικά.  
          Το ζήτημα για μένα έχει καλυφθεί επαρκώς και κλείνει εδώ. Κάτω από αυτό το πρίσμα οτιδήποτε γράφηκε στην ιστοσελίδα μου, όσα  περιέγραψα σαν κατάδυση, τι βίντεο έδωσα, τι φωτογραφίες ανέβασα, όλα συνάδουν μεταξύ τους. Ίσως  δεν είναι {τέλεια}, είναι όμως αρκετά.  
          Όσων αφορά ψευδώνυμα, ασφαλώς και ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει όπως εκείνος νομίζει. Αλλά μετά από χρόνια όταν θα βλέπουν οι επόμενες γενιές τα γραφόμενα αυτά, τα οποία ο καθένας έχει προσθέσει και κάποιο κομμάτι στην καταδυτική ιστορία είναι ποιο άμεσο στον αναγνώστη το όνομα παρά το ψευδώνυμο. 

|