Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-02-14, 08:21
Το avatar του χρήστη Explorer
Explorer Explorer is offline

Απάντηση: HMS LCT (Βρετανικό Αρματαγωγό) Βίντεο

Aντιλαμβάνομαι την κούραση και λυπάμαι που το θέμα κατέληξε έτσι. Από πλευράς μου ύπηρξε η διάθεση να επαναφέρω την ιστορική έρευνα στη σωστή βάση. Μπορεί να πηρε χρόνο και να χρειάστηκε να γίνω στόχος παραλογισμών και ειρωνίας αλλά τουλάχιστον η λάθος εκτίμηση περί
Παράθεση:
"ένα από τα βρετανικά αρματαγωγά τα οποία βυθίστηκαν από την γερμανική αεροπορία τον Απρίλη του 1941"
που διατύπωσε ο Δημητρης στο grafasdiving.gr, αντικαταστάθηκε από την σωστή περί γερμανικού σκάφους, πρώην βρετανικού αποβατικού (αρμάτων) που βυθίστηκε από τους συμμάχους, στη βάση της αρχικής μου τοποθέτησης. Κάτι είναι και αυτό...

Πιστεύω οτι στο τέλος της έρευνας σου Δημήτρη θα καταλήξεις και πάλι στη θέση μου οτι πρόκειται για το πρώην Α-16. Αυτό το βασίζω στις πηγές που αναφέρω στα δυο post 2 & 5. Βλέπω μια "δυσκολία" να τις εντοπίσεις Δημήτρη αλλά δεν θα παίξω το αυτό το κουτό παιχνιδάκι. Η τακτική του "λέγε - λέγε, κάτι θα μείνει" με αφήνει αδιάφορο.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο d1ver Εμφάνιση μηνυμάτων
Λύστε μου και μια απορία...έστω ότι βρίσκω, τυχαία ή μη, ένα ναυάγιο...
4-5 άνθρωποι είστε από ότι έχω καταλάβει που γνωρίζεται σε βάθος τόσες ιστορικές λεπτομέρειες και προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν...σε ποιον να απευθυνθώ άραγε για βοήθεια και πληροφορίες χωρίς να μπλέξω σε συνομοσίες βενθικών πυρήνων?
Φίλε d1ver υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι άνθρωποι που ασχολούνται συστηματικά με ιστορική έρευνα και στον τομέα των απωλειών πλοίων. Αναλόγως την εθνικότητα του πλοίου ή την περιοχή που βυθίστηκε θα μπορούσα να προτείνω τους αντίστοιχους "ειδικούς". Αν χρειαστείς να σου προτείνω κάποιον, στείλε ένα ΠΜ.
Απάντηση με παράθεση